Event

Morgenbriefing: Forsyningskrise i globale værdikæder (Online)

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Morgenmøde
Start dato: 26.01.2022
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Online
Tilmeld  

Vi står lige nu i nyere tids største globale forsyningskrise, som påvirker Danmarks handel og adgang til varer.

Forsyningskrisen er opstået, blandt andet fordi transportsektoren er presset. Der er flaskehalse på leverancer af basale råstoffer og komponenter som træ, stål og mikrochips - men også arbejdskraft. Det rammer hele værdikæden fra produktion til slutbruger.

Danske virksomheder er forbundet med underleverandører i hele verden, og forsyningskrisen blotlægger afhængigheden på tværs af landegrænser. 

Den 26. januar sætter Dansk Initiativ for Etisk Handel fokus på den igangværende forsyningskrise, og hvordan den udfordrer arbejdet med ansvarlighed og bæredygtighed i globale værdikæder.

Vær med og hør Andreas Wieland, som forsker i forsyningskæder og risikohåndtering ved Copenhagen Business School, give os et overblik over de mest kritiske konsekvenser lige nu. Vi skal også høre fra medlemmer af Dansk Initiativ for Etisk Handel - IKEA og IT-virksomheden ATEA - hvilke konkrete udfordringer de oplever, og hvordan forsyningskrisen påvirker arbejdet med ansvarlighed og bæredygtighed.

Morgenbriefingen er åben for alle, afholdes online og vil til dels foregå på engelsk.   

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere