Event

Morgensdagens løsninger og teknologi

Viegand Maagøe

www.viegandmaagoe.dk/da/

  • 33 34 90 00
  • Nørre Farimagsgade 3,7 1364 København K, Danmark
Se profil  
Type: Morgenmøde
Start dato: 30.10.2018
Start tidspunkt: 08:30
Sted: IDA Innovate Kalvebod Brygge 33, 1780 København V (Punkthuset ved siden af IDA’s hovedbygning).
Tilmeld  

Viegand Maagøe og GridTech har fornøjelsen af at invitere dig og dine kollegaer til morgenmøde, hvor vi sætter fokus på den kommende udvikling i energisektoren.

Kom og få branchens bud på fremtidens teknologi og rammevilkår, og vær med til at drøfte de fem vigtigste trends fremadrettet med os.

Teknologi: Trends og tendenser

Specialister og beslutningstagere fra energisektoren har i en survey givet deres bud på hvordan teknologi, marked og rammevilkår forandrer sig.

Redaktør Henrik Munksgaard, GridTech fremlægger resultaterne af undersøgelsen.

Nem energirådgivning til SMVer baseret på data

Det er vanskeligt at gennemføre energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder. Typisk står pris og tidsforbrug ikke mål med gevinsten. I et ELFORSK-projekt har Viegand Maagøe udviklet en nem form for energirådgivning, hvor virksomhedens elforbrugsdata hentes ned fra Energinets datahub, og rapporteres på SMS etc.

Energiens megatrends

Adm. direktør Søren Eriksen, Viegand Maagøe giver med et helikopterperspektiv sit bud på de fem trends, der præger energisektoren på både dansk og globalt plan.

Arrangementet er gratis og finder sted i København.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere