17.03.2022  |  Klima, miljø og energi

Natur-Energi samler ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Ukraine

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheder spiller en enorm vigtig rolle, når Folkekirkens Nødhjælp akut skal mobilisere hjælp til mennesker, der rammes af krig, klimaforandringer og katastrofer.

Virksomheder spiller en enorm vigtig rolle, når Folkekirkens Nødhjælp akut skal mobilisere hjælp til mennesker, der rammes af krig, klimaforandringer og katastrofer.

Natur-Energi er én af de virksomheder, der har taget initiativ til en særlig indsamling, der løber til og med den 20. marts. For hver en krone, der doneres til Natur-Energis indsamling til Ukraine, lægger Natur-Energi nemlig selv en krone oveni.

Virksomheden opfordrer både kunder og andre til at give et bidrag, og Folkekirkens Nødhjælp er taknemmelige over den fortsatte støtte.

”Vi sætter stor pris på opbakningen fra Natur-Energi, som endnu engang støtter op om vores arbejde. Samtidig bidrager Natur-Energis Nødstrøm-kunder hver måned til træplantning og klimatilpasning i verdens fattigste lande, som hver dag kæmper en kamp mod klimaforandringerne,” siger Birgitte Qvist-Sørensen, Generalsekretær hos Folkekirken Nødhjælp.

Natur-Energi er én af Folkekirkens Nødhjælps ældste private samarbejdspartnere, og organisationen er dybt afhængig af, at virksomheder som Natur-Energi hjælper med at rette opmærksomhed mod verdens brændpunkter og ovenikøbet selv laver en donation.   

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder til dagligt med Natur-Energi om elproduktet Nødstrøm, der blev udviklet tilbage i 2009.

”Mange er interesseret i at støtte et godt formål. Men det skal være nemt for dem. Derfor er det oplagt, at vi tilbyder vores kunder, en grøn el-aftale, hvor de samtidig giver en hjælpende hånd, til dem, der har mest brug for det. Det har samarbejdet med Folkekirkens Nødhjælp givet os mulighed for,” fortæller Jacob Schmidt, Markedsdirektør hos Natur-Energi.

Se også: CO2-kompensation for virksomheder

Mere fra Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

https://www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Meldahlsgade 3, 1613 København V

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten. Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lokalt ejerskab o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere