28.04.2016  |  Klima, miljø og energi

Naturmødet - folkemøde om natur

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danmarks første folkemøde om naturen afholdes d. 26. – 28. maj i hjertet af Hirtshals. Her kan du mødes med alle de andre, som også interesserer sig for naturen – lige fra forskeren over landmanden til lystfiskeren og hundelufteren.

Den 26. – 28. maj 2016 slår Hjørring Kommune dørene op til det første folkemøde om natur i Danmark. Naturmødet afholdes i Hirtshals, og her skal vi debattere, opleve, føle, smage, lære og være i naturen.

Naturmødet er en årlig folkelig, politisk og faglig event for hele Danmark med debatter, aktiviteter, uformelle samtaler og events i og om natur. Du kan bl.a. opleve Anders Lund Madsen som vært på "Life-scenen" og lytte til Folkeklubben, når bandet optræder med deres sange, som er skrevet og sunget med et hjerte, der banker for et bedre Danmark.

Det er GRATIS at deltage, så tag familien, kollegaerne eller vennerne under armen.

Som en del af Naturmødet vil Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark afholde to arrangementer fredag d. 27. maj:

  • Debat om virksomheder og natur - Kl. 10.00-11.30
  • Bæredygtig turisme - Kl. 16.30-18.00

Begge arrangementer er åbne for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Så kom til Hirtshals og bliv klogere på, hvad naturen betyder for os - og for alle de andre!

Besøg Naturmødets hjemmeside

Se programmet for Naturmødet.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere