Nestlé

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed skal sikre kaffens fremtid

Nescafé har siden 2010 investeret 400 mio. euro i bæredygtige initiativer. – Vores bæredygtige arbejde skal sikre kaffebøndernes vilkår, så de kan også i fremtiden kan dyrke sunde og bæredygtige afgrøder, siger Anna Lindqvist, nordisk marketing manager i Nescafé.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nestlé får ny kommunikationschef i Danmark

Med passion og erfaring inden for kommunikation og bæredygtighed i fødevarerbrancen, skal Nestlé Danmarks nye kommunikationschef styrke virksomhedens position gennem kommunikation af de mange tiltag virksomheden har igangsat bl.a. inden for bæredygtighed.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

WorldPride dropper Nestlé-samarbejde efter hård kritik

Det vigtige budskab om diversitet og inklusion må ikke overskygges af en samarbejdspartner, lyder det fra Copenhagen 2021, der arrangerer WorldPride i København og Malmö i den her uge. Derfor vælger arrangøren at afbryde samarbejdet med Nestlé, som ellers skulle sponsorere weekendens festligheder.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Vil skabe verdens første affaldsfrie samfund i Danmark

På Bornholm vil et partnerskabsprojekt med stærke kræfter bag undersøge, hvordan man bliver klar til det udvidede producentansvar fra 2025.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere