Event

NET ZERO pathways - CLIMA CONVENTION AALBORG

Aalborg Kongres & Kultur Center

akkc.dk/

  • akkc@akkc.dk
  • 99355555
  • Europa Plads 4, 9000 Aalborg, Danmark
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 27.08.2020
Start tidspunkt: Kl. 9.00
Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
Tilmeld  

Ønsker du at blive klogere på den danske klimaindsats og blive inspireret til bæredygtig omstilling af Danmarks dygtigste virksomheder på området?

… Så sæt kryds i kalenderen 27. og 28. august, når NET ZERO pathways CLIMATE CONVENTION 2020 løber af stablen i Aalborg Kongres & Kultur Center!

I samarbejde med flere toneangivende aktører etablerer AKKC en klima convention, der skal sætte fokus på den danske klimaindsats og stille skarpt på, hvordan vi når 70% CO2-reduktion i 2030. 

NET ZERO pathways er både for virksomheder, myndigheder, vidensmiljøet og slutbrugere/borgere, der ønsker at løfte og kvalificere den bæredygtige retning og samtidig blive inspireret til forbedring af egne indsatser.

Med NET ZERO pathways binder vi regering, brancher, virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, netværk, produktfremvisning og videndeling sammen og skaber et fælles rum for refleksion om bæredygtighed.

Formålet er at give regeringen de bedste betingelser for at udarbejde en klimahandlingsplan med realistiske og velovervejede mål.

Læs mere om NET ZERO pathways her: https://netzeropathways.com/

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere