Event

NET ZERO pathways - Mødestedet for grønne forretningsmuligheder

Aalborg Kongres & Kultur Center

akkc.dk/

  • akkc@akkc.dk
  • 99355555
  • Europa Plads 4, 9000 Aalborg, Danmark
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 29.03.2022
Start tidspunkt: 08.30
Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
Tilmeld  

Tirsdag d. 29. marts åbnes dørene til NET ZERO pathways 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center – årets konference, der stiller skarpt på hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

Bag eventet står Aalborg Kongres & Kultur Center, Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger: DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food & Bio Cluster, MARLOG og WE BUILD DENMARK. Alle med et ønske om at vise mulighederne for tværgående samarbejder og forretningsmodeller i forbindelse med den grønne omstilling, der bidrager til at nå den danske målsætning om 70 % CO2-reduktion i 2030.

Til NET ZERO pathways - Mødestedet for grønne forretningsmuligheder kan man bl.a. opleve Energy Cluster Denmark, MARLOG og Food & Bio Cluster sætte fokus på hvordan CO2-udledning ift. tung vejtransport nedsættes gennem P2X brændstoffer. WE BUILD DENMARK og Food & Bio Cluster går sammen om en session, der belyser muligheder for et øget brug af biobaseret byggematerialer inden for byggebranchen og viser hvordan bygherrerne kan skabe nye bæredygtige forretningsmodeller, der aktiverer hele værdikæden og nedsætter udledning inden for byggeriet. DigitalLead og Food & Bio Cluster sætter desuden spotlys på hvordan fødevareerhvervet kan gøre klimaneutralt, og DigitalLead og Energy Cluster Denmark stiller skarpt på hvordan datacentre kan blive grønnere. 

Med NET ZERO pathways er det ambitionen at skabe et forum, hvor folk kan blive inspireret og klædt på til handling, hvor man kan diskutere, møde ligesindede og gå derfra med samarbejdsmuligheder på tværs af erhverv med udgangspunkt i den grønne omstilling. Hele dagen vil det derfor være muligt at besøge konferencens udstillingsdel og komme i dialog med 30-40 udstillere og høre mere om hvordan de har tilpasset deres forretning og organisation efter den grønne omstilling, og hvordan de tilbyder hjælp til andre om at gøre det samme. 

Kom og vær med til at sætte fokus på hvordan vi sammen kan være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger.

Besøg konferencens hjemmeside for mere info omkring program, deltagelse, standpriser osv. NET ZERO pathways - AKKC

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere