22.01.2018 | Navnenyt

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling styrker fokusset på energi med ny medarbejder

Projektmedarbejder i NBE, Rikke Rieks Andersen

Rikke Rieks Andersen er fra januar 2018 ansat som projektmedarbejder i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Hun er uddannet cand.polyt i energiplanlægning og skal arbejde på projektet "Bæredygtig Vækst gennem energi- og ressourceeffektive SMV'er".

Om projektet
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark har gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling søgt midler til projektet: Bæredygtig vækst gennem energi- og ressourceeffektive SMV’er. Formålet med projektet er, at opnå mere energi- og ressourceeffektive SMV’er i Nordjylland. Projektet forventes at styrke de deltagende virksomheders konkurrenceevne gennem grønne forretningsmodeller, hvor bæredygtighed og eksempelvis symbioser og cirkulær økonomi er i fokus.

Projektets investering er på 22.771.429,96 kr. hvoraf 50% er EU medfinansiering

Projektet inkluderer identificering af potentialet hos nordjyske virksomheder. Ud af disse virksomheder vil 100 SMV’er med potentiale inden for energi og ressourceoptimering, tilbydes en ressourcescreening, hvor igennem potentialer identificeres. Virksomhederne får ud fra det identificerede, udarbejdet en ressourceplan. Denne ressourceplan kan bruges som afsæt til udarbejdelse af en individuel Grøn forretningsmodel.

Er du en SMV og gerne vil vide mere om deltagelse i projektet, kan du kontakte projektleder Niels Martin Frandsen for yderligere info på niels.frandsen@aalborg.dk  eller telefon: 2520 0973.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne.   Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af dere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere