Event

Netværksmøde: Ansvarlig Leverandørstyring

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 25.04.2019
Start tidspunkt: 09.00-12.00
Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Tilmeld  

Green Network inviterer til netværksmøde om ansvarlig leverandørstyring. Mød Grundfos og SustainaWear til netværksmødet!

Mød Grundfos og SustainaWear til netværksmødet!

Ansvarlig leverandørstyring er et emne, der optager mange af vores partnervirksomheder. I en stadig mere kompleks verden er mange danske virksomheder nødt til at være opmærksomme på deres leverandører i forhold til deres arbejde med CSR og ansvarlighed på forskellige niveauer. Til dette netværksmøde vil vores partnervirksomhed Grundfos dele ud af deres viden om ansvarlig leverandørstyring inden for området Chemical Compliance.

På dagen vil Cecilie Bay Sørensen, Chemical Compliance Specialist fortælle om Grundfos arbejde med chemical compliance af deres produkter og de krav, som de stiller videre gennem leverandørkæden. Alle Grundfos’ leverandører skal nemlig overholde ”Grundfos Focus List”. En liste af regulerede stoffer, som Grundfos i begrænset omfang, eller slet ikke ønsker i deres produkter. Leverandørens overholdelse af lovgivning blev førhen dokumenteret manuelt, men denne information er nu på vej ind i en ny digital platform. Dette arbejde vil hun præsentere mere om på dagen.

Derudover kommer også Anne Katrine Blirup, Consulting Director, fra SustainaWear. Hun vil fortælle om leverandørstyring med fokus på mode og tekstilindustrien. Et område, hvor der i den grad er fokus på problematikker i værdikæden og som man derfor godt kan høste erfaringer fra til andre brancher. Hun har rigtig mange års erfaring med denne branche fra en række store virksomheder og driver i dag sin egen virksomheder, der hjælper virksomheder inden for dette område.

 

Program:

9.00-.9.10: Velkomst

9.10-9.40: Introduktion til leverandørstyring v. Green Network

9.45-10.30: Ansvarlig leverandørstyring i mode og tekstilindustrien

10.30-10.45: Pause

10.45-11.30: Chemical compliance og krav til leverandører

11.30-12.00: Debat og opsamling

 

Praktiske oplysninger

Tid: 25. april 2019 kl. 9.00-12.00

Sted: Green Network, Roms hule 8, 7100 Vejle.

Deltagelse: Gratis for partnervirksomheder i Green Network. Prisen er 975 kr. pr. person for ikke-partnervirksomheder.

 

Tilmelding:

Senest d. 17. april.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere