Event

Netværksmøde | Optimér dit arbejde inden for verdensmålene

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 26.09.2023
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Scandic Hvidovre
Tilmeld  

For kort tid siden gik snakken på at blive bæredygtige. Med krav og lovgivning i rivende udvikling er det nu vigtigere at dokumentere din bæredygtighed for at undgå greenwashing og vise compliance.

Har din virksomhed allerede - eller vil I gerne have - en strategi til at udvikle virksomheden mod flere bæredygtighedsmålsætninger? Har din virksomhed fokus på, hvordan I holder jer compliant med eksisterende og kommende standarder inden for sustainability?

Så gå ikke glip af vores næste netværksmøde for vores netværksgruppe inden for FN's 17 Verdensmål. Det er den 26. september kl. 09:00-15:00 i Hvidovre, hvor du har mulighed for at få input til konkrete problemstillinger og orientering samt sparring om aktuelle emner med udgangspunkt i den virkelighed du og din virksomhed er i.

Deltagelse på denne dato er gratis, så hvis du ønsker faglig sparring med ligesindede samt indsigt i, hvordan andre arbejder med verdensmålene, kan du med fordel tilmelde dig mødet i netværksgruppen.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere