Event

Nordic Climate Workshop "From Commitment to Action"

Sustainor ApS

sustainor.eu/da

  • info@sustainor.dk
  • 31 11 33 66
  • Kystvej 26, 8500 Grenaa, Denmark
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 24.10.2019
Start tidspunkt: 10:30
Sted: Schneider Electric, Ballerup
Tilmeld  

Kom gratis til Nordic Climate Workshop ‘From Commitment to Action’ i København den 24. oktober 2019 kl. 10:30-15:30!

Schneider Electric og Sustainor samarbejder om denne begivenhed på Schneider Electrics danske hovedkvarter i Ballerup, og vi ser workshoppen, som et vigtigt bidrag til en bredere bæredygtighedsledelse for nordiske virksomheder.

Dagens bæredygtighedsudfordringer kræver enorme og hurtigere handlinger. Denne workshop er fokuseret på målsætning og succes på ambitiøse klima- og bæredygtighedsmål. Sammen med eksperter fra CDP, SBT og RE100 vil vi forklare de vigtigste tendenser, værktøjer og væsentlige forhold omkring bæredygtighedsledelse, klimarapportering og dele konkrete indsigter fra vores kunder om, hvordan ambition kan omdannes til handling.

Workshoppen er skræddersyet til organisationer, der forstår, at bæredygtighed er et forretningsmæssigt imperativ, der bevæger sig ud over erhvervslivet for at bekæmpe globale klimaforandringer.

Tilmeld dig i dag med dette link: https://lnkd.in/ewpeYmf (OBS: begrænset antal pladser)

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere