25.06.2013  |  Kommunikation

Nordisk Ministerråd sætter fokus på grøn vækst

Det andet nummer af "Green Growth the Nordic Way" fra Nordisk Ministerråder er netop udkommet. Magasinet sætter denne gang fokus på grønne offentlige indkøb og investeringer.

Nordisk Ministerråd står bag magasinet "Green Growth the Nordic Way", der går i dybden med grønne offentlige indkøb og hvordan grønne investeringer finansieres.

Læs også: Nyt webmagasin om grøn vækst

”Målet med det nordiske grøn vækst-initiativ er at skabe nordiske synergieffekter – ligesom man også gør med andre fælles nordiske projekter. Og i kraft af statsministrenes grøn vækst-initiativ forsøger vi at bringe denne simple kendsgerning et skridt videre. Vores målsætning er en mere fokuseret og mere holistisk tilgang som forener en tværsektoriel tilgang med en nøjagtigt defineret projektportefølje”, siger generalsekretær i Nordisk Ministerråd Dagfinn Høybråten i forbindelse med udgivelsen af det andet nummer af "Green Growth the Nordic Way".

Det er muligt at abonnere på “Green Growth the Nordic Way” gratis hver anden måned. Alternativt kan magasinet downloades som PDF.

Læs mere om Nordisk Ministerråds projekter her.

Mere fra Kristine

Kristine Kaalund

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere