01.12.2021 | Navnenyt

Ny Belysningsrådgiver til Fagerhult

Vi ønsker at forstærke fokusområdet inden for intelligente lysstyringssystemer og det er derfor med stor glæde at vi byder velkommen til Steen Jørgensen her hos Fagerhult A/S den 1/12-21.

Steen er ansat som Belysningsrådgiver med ansvar for udvikling og rådgivning omkring vores lysstyringssystemer, og skal arbejde med det foreskrevne led i byggebranchen, samt sørge for vidensdeling om vores intelligente løsninger.

Steen kommer med stor erfaring fra belysningsbranchen, og vil være med til yderligere at styrke vores stærke position på markedet. Vi ser meget frem til samarbejdet.

”Vi vil gerne sætte fokus på grøn omstilling og med vores intelligente lysstyrings løsninger, behøver det ikke at være svært at skabe skræddersyet løsninger der optimerer oplevelsen af rummet med dynamisk belysning og samtidig er energieffektiv.”

Se mere her: Lysstyring - Fagerhult (Danmark)

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

FagerhultVi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs.Med vores omfattende viden om belysning ogvores brede sortiment får du en partner til hele projektet.Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.Det gælder både roduktion, investeringer, sociale aspekter ogtekniske innovationer.Vi elsker ly…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere