06.06.2018 | Navnenyt

Ny chef for ReFood i Daka Denmark A/S

Pr. 1. juni overtager Lars Brødsgaard officielt chefposten for Daka ReFood.

Lars Brødsgaard kommer med en baggrund fra Arla, Candyking og Hilding Anders og har mange års erfaring indenfor ledelse generelt og især indenfor salg og marketing. Derudover har Lars i en lang årrække beskæftiget sig med samarbejde og forhandling med de største detailkæder i Danmark.

Som ny chef for Daka ReFood skal Lars øge kendskabsgraden og udbredelsen af ReFood´s koncept; høj service på indsamling af organisk madaffald, der omdannes til biogas og gødning.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Forretningsområdet er enormt spændende. Hele genanvendelsestankegangen er højaktuel og når vi taler om madaffald indeholder det jo vigtige næringsstoffer, som vi recirkulerer tilbage til jorden som gødning. Her er det nærliggende at huske på, at vi i Danmark producerer fødevarer svarende til 22 millioner mennesker hvert år og derfor i særlig høj grad har brug for at bevare næringsstofferne i fødekæden. Af den grund er det derfor vores strategi at satse stærkt på at opbygge en position indenfor bæredygtig genanvendelse og samtidig skabe en god forretning for vores kunder”, afslutter Lars.

Mere fra Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S

www.daka.dk

Vi giver naturens ressourcer tilbageVi arbejder hver dag på at skabe et grønnere Danmark, præget af mere genanvendelse, mere vedvarende energi og mindre spild af ressourcer.   Genanvendelse er vores eksistensgrundlagI Daka Denmark ser vi det som vores opgave at udbrede viden om genanvendelse af organisk affald og påvirke danskernes rutiner omkring genanvendelse af affald:Vi vil være en v…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere