03.12.2020 | Navnenyt

Ny direktør i Dansk Initiativ for Etisk Handel

"For mig er medlemsorganisation et nøgleord, for uden medlemmerne (...) når vi ikke i mål". Foto: Niels Niels Hougaard

D. 4. januar tiltræder en ny direktør hos Dansk Initiativ for Etisk Handel. Det bliver Nanna Callisen Bang, som vil føre stafetten videre, da Mikkel Stenbæk Hansen pga jobskifte fratrådte stillingen den 30. november 2020.

Nanna Callisen Bang kommer fra en stilling som program- og souschef i Tuborgfondet, hvor hun bl.a. var med til at udvikle fondets strategiske fokus på unges engagement i bæredygtighed, verdensmålene og innovation.

Nanna har i mange år arbejdet med bæredygtighed, klima og værdikæder i Vest - og Østafrika og er medlem af en række rådgivende bestyrelser inden for bæredygtighed, herunder Investeringsfonden for Udviklingslande, DJØF og Det Kongelige Geografiske Selskab.

”Vi har valgt Nanna, fordi hun kommer med et stærkt engagement, et bankende hjerte for klima, miljø og social ansvarlighed og med mange års solid erfaring med tværsektorielt samarbejde, alliancer og partnerskaber på tværs af offentlige myndigheder, forskning, organisationer, fonde og det private erhvervsliv i Danmark og internationalt,” siger DIEHs formand, Jonas Engberg, om valget af Nanna, som glæder sig til at komme igang -

"Jeg har fulgt organisationen og medlemmernes vigtige arbejde i mange år, og jeg er stolt over at blive en del af en organisation med stort momentum som forum for samarbejde, viden og konkret handling for mere ansvarlige og bæredygtige værdikæder", udtalger hun.

Hos Dansk Initiativ for Etisk Handel ser vi frem til at byde Nanna velkommen og glæder os til det kommende samarbejde.

Læs mere om udnævnelsen af Nanna her Ny direktør i DIEH: ”Vi skal styrke samarbejdet for en mere ansvarlig og bæredygtig handel”

 

På nuværende tidspunkt er det på grund af corona-situationen ikke muligt at afholde en officiel reception for at sige ordentligt farvel til Mikkel og velkommen til Nanna. Vi glæder os til at invitere til dette, når situationen igen tillader.

Mere fra DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) er den danske alliance for etisk handel, der samler førende virksomheder, NGO'er, erhvervs- og brancheorganisationer, offentlige instanser og fagbevægelsen i et unikt netværk.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere