08.07.2016  |  Klima, miljø og energi

Case: Ny grøn metode giver FN Byen mere lys og mindre CO2

Indhold fra partner Hvad er dette?

FN Byen har fået mere og bedre lys i deres elevatorer ved hjælp af Fischer Lightings revolutionerende metode LED ReThinKit ™.

FN Byen har fået mere og bedre lys i deres elevatorer ved hjælp af Fischer Lightings revolutionerende metode LED ReThinKit ™. Investeringen i ombygningen af armaturer til LED er samtidig tjent hjem på kun 2,5 år, og sikrer derudover også FN Byen ekstra store CO2 besparelser i forhold til at skifte til nye armaturer.

”Vi valgte at få ombygget vores elevatorbelysning, da vi havde alt for lidt lys. Derudover så er vi i FN Byen også meget fokuseret på at skabe energibesparelser. Fischer Lighting kunne løse begge vores udfordringer til en meget fordelagtig pris”. udtaler Leif Skjold Larsen, Ejendomstekniker i FN Byen.

Fischer Lightings løsninger gør op med ”brug og smid væk kulturen”.
Oftest fejler de eksisterende armaturer intet andet end at elektronikken er forældet. Dette var også tilfældet i FN Byens tilfælde, hvor bygningen kun er få år gammel. Derfor er mange imod at skulle smide næsten nye armaturer ud for at kunne få alle gevinsterne ved at skifte til LED. Dette paradoks kan Fischer Lighting løse ved at genbruge de eksisterende armaturer.

I stedet for at smide den eksisterende belysning ud og begynde helt forfra, kan Fischer Lighting udstyre de gamle armaturer med avanceret LED teknologi. Stort set alle typer af eksisterende armaturer kan ombygges til LED ved hjælp af den specialudviklede LED ReThinKit ™ metode. På den måde spares samfundet også for et unødigt spild af CO2, da størstedelen af det eksisterende armatur genbruges. Samtidig gør genbruget også at løsningen oftest er billigere end hvad det ville koste at installere nye armaturer.

Ud over selve energibesparelsen sikrer ombygningen til LED også yderligere en gevinst for FN Byen ifølge Leif Skjold Larsen. ”som en ekstra gevinst sparer vi også på driftsomkostningerne, da lyskilderne ikke skal skiftes så ofte.”. Omkostningerne ved at skifte lyskilder i en elevator er markante og ved LED kan man nøjes med at gøre op til 5 gange så sjældent, da levetiden for LED er markant længere.

Mere fra Fischer Lighting

Fischer Lighting

http://www.fischer-lighting.com/

Hos Fischer Lighting går vi forrest med de nyeste energirigtige LED- løsninger. Fischer Lighting er førende inden for dette nye område med erfaring fra en lang række danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi har kompetencerne til at følge dig hele vejen gennem projektet fra opstart til færdig levering. Og vi sørger for at dokume…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere