Event

Ny klassificering af farligt affald - HP14

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 17.12.2018
Start tidspunkt: kl. 09.00
Sted: Best Western ToRVEhallerne, Fiskergade 2-8, 7100 Vejle
Tilmeld  

Det er nu obligatorisk at anvende HP14 økotoks-kriterier ved klassificering af farligt affald. Det er således ikke længere op til de enkelte kommuner at afgøre, om HP14 skal lægges til grund for klassificering af farligt affald.

Er du i tvivl om hvordan og hvornår du anvender HP14, så deltag i DAKOFAs seminar. Det er nu obligatorisk at anvende HP14 økotoks-kriterier ved klassificering af farligt affald. Dette blev vedtaget af EU i 2017 ved en forordning, og fra 5. juli 2018 skal HP14 kriterierne anvendes af medlemsstaterne. Det er således ikke længere op til de enkelte kommuner at afgøre, om HP14 skal lægges til grund for klassificering af farligt affald. De nye kriterier kan især få betydning for klassificering af byggeaffald som farligt affald.

Det er nu obligatorisk at anvende HP14 økotoks-kriterier ved klassificering af farligt affald. Dette blev vedtaget af EU i 2017 ved en forordning, og fra 5. juli 2018 skal HP14 kriterierne anvendes af medlemsstaterne. Det er således ikke længere op til de enkelte kommuner at afgøre, om HP14 skal lægges til grund for klassificering af farligt affald. De nye kriterier kan især få betydning for klassificering af byggeaffald som farligt affald. 

På seminaret vil vi præsentere reglerne for anvendelse af de nye beregningskriterier, og vi skal høre hvilken betydning kriterierne kan have for afsætning, klassificering og håndtering af affald fra byggeri og forbrænding. Endelig bliver vi præsenteret for den nye kommunale hverdag med HP14 på sagsbehandlerens bord.

Efter arrangementet byder DAKOFA på en sandwich. Husk at give os besked, hvis du ikke ønsker at blive til frokosten, så vi undgår madspild :)

Klik her for at se de fulde porgram for seminaret

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere