Event

Ny Klimaguide – kom i gang med din CO2-beregning

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Morgenmøde
Start dato: 21.09.2020
Start tidspunkt: 9.00
Sted: DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K
Tilmeld  

Et klimaregnskab kan være en udfordring for mange virksomheder. Vi hjælper dig og din virksomhed i gang med at beregne jeres klimapåvirkning og udledning af drivhusgasser, uanset jeres størrelse.

Morgenmødet d. 21. september tager udgangspunkt i dennye guide til klimaregnskaker, som Dansk Erhverv, EY og Global Compact Network Danmark netop har udgivet.

Forventningerne til virksomheders arbejde med klima stiger, både fra kunder og samarbejdspartnere, og der kan være store fordele i at arbejde ambitiøst og målrettet med at reducere udledning af drivhusgasser. Men for at din virksomhed kan arbejde konkret med klima, er det vigtigt at kende status quo – her kommer klimaregnskabet ind.

Dansk Erhverv, EY og Global Compact Network Danmark har netop lanceret en ”Nem Guide til Klimaregnskabet”, målrettet virksomheder, der ønsker at komme i gang med at lave et klimaregnskab.

På dette morgenmøde sættes der fokus på udarbejdelsen af klimaregnskaber. Kom og hør, hvordan din virksomhed kan komme i gang med at lave et klimaregnskab. Hør også andre virksomheder tale om den værdi, et klimaregnskab har givet dem, og hvordan de helt konkret er gået til opgaven.

Se programmet her.

Frister
Tilmeldingsfrist d. 16. september 2020
Afmeldingsfrist d. 18. september 2020

 

 

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere