04.07.2017 | Navnenyt

Ny leder af kommunikationen i Danmarks Naturfredningsforening

Katja Dahlberg er ny leder for Kampagne og Kommunikation i DN.

Efter sommerferien tiltræder en ny leder for kommunikationsafdelingen i Danmarks Naturfredningsforening.

Det er den 39-årige Katja Dahlberg, der kommer fra en stilling som kommunikationschef i Køge Kommune. Før det har hun været ansat som seniorrådgiver i Koda, rådgiver og taleskriver i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet samt konsulent i Advice og Operate A/S. Sammen med kokken Rasmus Leck Fischer skrev hun for et par år siden kogebogen 'Ukrudt – en kogebog med nordiske urter'.

- Danmarks Naturfredningsforening er kendt for sin gennemslagskraft og troværdighed forankret i medlemmernes store engagement, dygtighed og kærlighed til naturen. Personligt glæder jeg mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere og til sammen med dem og medlemmerne at arbejde for Danmarks natur, miljø og en bæredygtig fremtid, siger Katja Dahlberg, der tager hul på sit nye job som leder i afdelingen for Formidling, Kampagne og Kommunikation den 14. august 2017.
 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere