30.08.2021 | Navnenyt

Ny medarbejder skal styrke arbejdet med verdensmål og partnerskaber hos Dansk Initiativ for Etisk Handel

Den 1. september byder vi velkommen til Andreas Honore som ny medarbejder med fokus på Verdensmål, partnerskaber og bæredygtighed i Dansk Initiativ for Etisk Handel på Christianshavn.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde velkommen til Andreas Honoré som ny kollega i Dansk Initiativ for Etisk Handel. Andreas skal være med til at styrke vores rolle som den danske multi-stakeholder platform for bæredygtige værdikæder og især de aktiviteter, der understøtter innovation og bredt samarbejde om den grønne omstilling”, siger Nanna Callisen Bang.

Andreas har mange års erfaring med strategiske partnerskaber, CSR og forretningsudvikling i en bred vifte af organisationer og private virksomheder. Senest har Andreas været konsulent hos rådgivningsvirksomheden 3B Impact, hvor han især har arbejdet med virksomheder, fonde og NGO’er og rådgivet om strategisk CSR, bæredygtighed og Verdensmålene.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at styrke DIEHs rolle som den danske multi-stakeholder platform for bæredygtige værdikæder", siger Andreas, ”Verden står over for enorme udfordringer og vi har brug for at tænke i nys løsninger og samarbejdsmodeller for at lykkedes med en retfærdig, grøn omstilling.” 

Mere fra Etisk Handel Danmark

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etis…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere