22.04.2020 | Navnenyt

Ny profil i spidsen for Ejerservice Beef

Solvejg Horst Petersen bliver fra d. 4. maj 2020 ansat i en nyoprettet stilling, som ansvarlig for Ejerservice i Danish Crown Beef. Hun skal udvikle afdelingen yderligere og stå for relationerne til andelshaverne og brancheorganisationer.

Ejerservice-funktionen i Danish Crown Beef skal udvikles yderligere, og det betyder, at der nu bliver oprettet en stilling som Director, Ejerservice, der skal arbejde videre med relationerne til andelshaverne og Danish Crowns ejerstrategi. Den er blevet besat af Solvejg Horst Petersen, der har mere end 20 års erfaring fra landbrugssektoren.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få en profil som Solvejg ind. Solvejg kommer med en stor erfaring, hvor hun har arbejdet med blandt andet bæredygtighed, ledelses- og strategirådgivning. Hun har et indgående kendskab til branchen, som kommer vores andelshavere til glæde i deres relation til Danish Crown Beef, siger Ivan Schmidt, der er COO i Danish Crown Beef.

- Solvejg skal stå for den strategiske udvikling af afdelingen samt facilitere vores folkevalgte i arbejdet med ejerstrategien i Danish Crown Beef. Ét af hendes kerneområder bliver en tættere dialog med ejerne, så vi sikrer, at ejerne ved, hvad Danish Crown Beef kan, og hvordan vi i samarbejde bliver stærkere, fortsætter Ivan Schmidt.

Solvejg Horst Petersen er uddannet Cand. Agro fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og har haft stillinger som virksomhedsrådgiver, økologikonsulent og udviklingskonsulent hos blandt andre SAGRO, Økologirådgivning Danmark og Jysk Landbrugsrådgivning.

Ejvind Kviesgaard fortsætter som daglig leder af Ejerservice-afdelingen.

Mere fra Danish Crown A/S

Danish Crown A/S

https://www.danishcrown.com

Vi skaber en bæredygtig fremtid for fødevarerVi går forrest i arbejdet med at sikre en bæredygtig omstilling af fødevareproduktionen og er klar til at udfordre både os selv, branchen og kunderne.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere