31.05.2022 | Navnenyt

Ny stærk bæredygtighedsprofil til PwC

PwC ansætter en stærk profil inden for bæredygtighed, Erik Thomas Johnson. Det sker for at styrke PwC’s sustainability rådgivning og for at imødekomme den store efterspørgsel fra virksomheder og organisationer, som søger ekspertrådgivning inden for bæredygtighed.

Erik Thomas Johnson kommer fra Dansk Industri, hvor han har hjulpet medlemsvirksomheder med omstillingen til mere bæredygtig forretning, og har over 20 års erfaring indenfor arbejdet med bæredygtighed.

“Vi glæder os meget over at kunne byde Erik Thomas Johnson velkommen i vores team. Han har stor erfaring med rådgivning ombæredygtighed, et stærkt netværk og ikke mindst et skarpt fokus på, at virksomheders arbejde med bæredygtighed både skal gavne samfundet og give værdi for forretningen. Vores kunder repræsenterer et bredt spektrum af problemstillinger, fra de erfarne, børsnoterede selskaber med global rækkevidde til mindre, ejerledede virksomheder, som gerne vil i gang med den grønne omstilling, og vores fornemste opgave er at forstå deres forretning og hjælpe dem med at fremtidssikre dem,” udtaler Susanne Stormer, partner og leder af ESG & Sustainability ydelser i PwC.

Om skiftet til PwC siger Erik Thomas Johnson:
”Vi lever i en utrolig spændende tid i bæredygtigheds regi, hvor virksomheder både står på en brændende platform og har gode muligheder for at gøre en forskel inden for bæredygtighed på en måde, der også gavner bundlinjen. Jeg ser frem til at blive en del af PwC’s sustainability team, hvor jeg sammen med et stærkt hold af eksperter med dybe kompetencer vil kunne bidrage til vores kunders strategiudvikling og -implementering.”

Bæredygtighed der gavner bundlinjen
Hos DI var Erik med til at stifte et nyt team med navnet, ’Bæredygtig Forretningsudvikling,’ hvor fokus var at flytte CSR fra en ren compliance dagsorden til at være et strategisk aktiv med relevans for markedsføring, salg, og udvikling. Han er desuden medforfatter til bogen, ’Forretning for Fremtiden’ udgivet af forlaget Samfundslitteratur i 2021.

Erik startede sin karriere som management konsulent i sit fødeland, USA, hos det amerikanske firma ICF Kaiser, inden han begyndte at arbejde internationalt for organisationer i Vestafrika, Mellemøsten, og siden i Danmark, hvor han har boet siden 2003.

Med en bachelorgrad i Biologi og en Master i Business Administration har Erik arbejdet med bæredygtig udvikling i mere end 20 år, først som Katastrofechef hos Folkekirkens Nødhjælp og i de senere år som Head of Sustainable Business Development hos Dansk Industri.

Mere fra PwC Danmark

PwC Danmark

https://www.pwc.dk

  • 3945 3945
  • Strandvejen 44, 2900 Hellerup

PwC er Danmarks førende rådgivnings- og revisionshus på CSR-området og er ekspert inden for CSR-rapportering, herunder rapportering efter GRI G4, communication on progress (CoP)-rapporter, integreret CSR-rapportering, klimaregnskaber, lovpligtige redegørelser for samfundsansvar mv. Endvidere rådgiver PwC virksomheder og organisationer om udarbejdelse af CSR-strategier, implementering af systemer o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere