07.08.2018 | Navnenyt

NY STÆRK SALGSPROFIL TIL NEUTRAL

Det er med glæde, at vi pr. 1/8-2018 har kunne byde Klaus Honoré velkommen til Neutral, hvor han som Salgschef skal videreudvikle bl.a. det danske marked.

Klaus kommer med et solidt kendskab til branchen – og har i mange år arbejdet både som producent og forhandler i tekstilbranchen. Han kommer senest fra en lignende stilling hos Orloff Firmatøj.

”Jeg glæder mig til at repræsentere et firma, som producerer efter de højeste miljømæssige, sociale og etiske standarder i verden. Det bliver en fornøjelse at komme ud til kunderne med et produkt, som er lavet med respekt for mennesker og miljø," udtaler Klaus Honoré.

Mere fra Neutral®

Neutral®

https://www.neutral.com/

Neutral® is premium quality apparel for men, women and kids, manufactured and certified according to the highest social, ethical and environmental standards in the world.Defined and monitored by external organizations, the certificates guarantee that every Neutral® product is made with true regard for people and planet.Coming with Certified Responsibility™ labeling and hangtags, Neut…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere