24.08.2023 | Navnenyt

To nye direktører i Fonden Dansk Standard

Maria Skou (tv.) og Tina Helsted Vengsgaard (th.)

Fonden Dansk Standard har fået ny standardiseringsdirektør samt direktør for international politik, public affairs og fondssekretariat.

Tina Helsted Vengsgaard er ansat som standardiseringsdirektør i Fonden Dansk Standard, hvor hun får ansvaret for områdets strategi og forretning, herunder at sikre dansk indflydelse på udviklingen af europæiske og internationale standarder. Derudover får hun det overordnede ansvar for salg, kundeservice, produktion, marketing og kommunikation. Tina Helsted Vengsgaard bliver ligeledes ansvarlig for Dansk Standards kursus- og rådgivningsforretning og for udvikling af denne. Tina Helsted Vengsgaard kommer fra en stilling som Strategic Risk Leader hos Deloitte med ansvar for bl.a. bæredygtighed og har tidligere været direktør for Strategi og Transformation hos Deloitte Risk Advisory. Forinden har hun bl.a. arbejdet i Novozymes og GN Resound. Tina Helsted Vengsgaard har en master i innovation og business fra Copenhagen Business School (CBS).

Maria Skou er tiltrådt som direktør for international politik, public affairs samt fondssekretariat. Her får hun ansvaret for Dansk Standards standardiseringspolitik såvel nationalt som internationalt samt for samarbejde med politiske interessenter, ligesom hun skal sikre styrkelse af Danmarks position og indflydelse i de europæiske og internationale standardiseringsorganisationer CEN-CENELEC, ETSI, ISO og IEC, som Dansk Standard er medlem af. Derudover får hun ansvaret for at styrke Dansk Standards rolle som fond ved at udvikle og implementere fondens strategi og sikre dennes synlighed både internt og eksternt. Maria Skou kommer fra en stilling som chef for international politik og kurser i Dansk Standard og har tidligere været chef for et innovationscenter i Seoul, i Eksportrådet under Udenrigsministeriet, samt leder af et internationalt kontor på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Maria Skou er cand.scient. i mikrobiologi fra Københavns Universitet med bifagsstudier i musikvidenskab.

Mere fra Dansk Standard

Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indflydelse på fremtidens marked…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere