06.05.2019  |  Klima, miljø og energi

Nye el-trucks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Terminalen hos FREJA i Taastrup er en ren myretue, hvor det hele ugen fra søndag aften til fredag aften myldrer med alverdens stykgods, der er på lynvisit i terminalen, inden det sendes videre ud i verden.

Varerne skal være her i kortest mulige tid. De er her kun i transit på vej til et af de fire nordiske lande, til terminaler på det europæiske kontinent eller til et af de øvrige FREJA lagre i Danmark.

Til at holde denne aktivitet i gang har FREJA netop foretaget et bæredygtigt valg og investeret i seks nye el-trucks fra N.C. Nielsen. Truckene er udstyret med litium-ION batterier, der holder den interne transport kørende i døgndrift hele ugen. Truckene holder sjældent stille, og når det sker, er det oftest for at tanke strøm i de specialudviklede ”quickloadere”, der på få minutter kan øge køretiden betydeligt.

Terminalchef i Taastrup Teddy Hansen fortæller: ”Vi har opnået en bedre driftssikkerhed end tidligere, da vi sparer tid ved ikke at skulle skifte batterier og påfylde vand. Litium-ION batterierne passer sig selv og kan hurtigt mellemlades i vores quickloadere. Samtidig yder de bedre end traditionelle batterier, lever længere og er mere energieffektive”.

Hos FREJA glæder vi os over, at de nye el-trucks giver os både driftsmæssige, miljøvenlige og økonomiske fordele, og vi er overbeviste om, at litium-ION er fremtidens batteriteknologi.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

http://www.freja.com/dk/

Corporate Social Responsibility Vi vælger at tage ansvar FREJA vægter sit samfundsansvar (CSR) højt, og det er en integreret del af den måde, FREJA driver forretning på. Det betyder, at ansvarlighed og ordentlighed er nøgleord i vores forretningsudvikling og branding. Konkret betyder det, at FREJA med en ansvarlig forretningsadfærd har fokus b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere