Event

Nye rammer for det husholdningslignende erhvervsaffald – hvem må hvad og hvorfor?

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 02.11.2020
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online via Zoom og YouTube
Tilmeld  

Webinaret vil belyse de nye juridiske rammer og krav til mere omfattende kildesortering og indsamling af det husholdningslignende erhvervsaffald. Vi skal bl.a. kigge på hvor og hvordan kommuner og private virksomheder må – og ikke må – samarbejde.

Den reviderede aktørbekendtgørelse er nu i høring og høringen af den reviderede affaldsbekendtgørelse inkl. to nye vejledninger er netop afsluttet. Konklusioner på disse har indflydelse på hvordan det husholdningslignende erhvervsaffald fremadrette skal håndteres. Det rejser nogle spørgsmål for sektorens aktører; Hvordan vil kommunerne implementere de øgede krav til deres egne virksomheder? Hvilke muligheder giver de nye rammer til de private virksomheder? Og ikke mindst - hvordan kan kommuner og virksomheder inspirere hinanden og opnå bedst mulig synergi i indsamling og behandling/afsætning?

Disse spørgsmål vi blive belyst og besvaret på webinaret, og der vil være god mulighed for at stille spørgsmål og debattere undervejs.

Se programmet og tilmeld dig her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere