Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Egiss køber danske Refurb og styrker globale virksomheders ansvarlighed.

Egiss, der er en af verdens førende IT-logistik selskaber, har med købet af Refurb fået det ideelle kompetenceløft, når det kommer til sikker genbrug og genanvendelse af globale virksomheders IT-udstyr.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

5 tips til at gøre din computer hurtigere

Ofte handler det ikke om at gøre sin computer hurtig – men at holde den hurtig. Når du starter med at bruge computeren flyver den bare derudad, men over tiden kan den nemt blive langsom.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Den Sociale Kapitalfond Invest investerer i Refurb A/S

Refurb A/S har den 9. januar 2020 fået Den Sociale Kapitalfond Invest som ny medejer, i forbindelse med at den eksisterende ejerkreds sælger mere end 40% af virksomheden til kapitalfonden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forlæng levetiden på din smartphone

For at spare dig (og miljøet!) for en masse omkostninger, i forbindelse med nykøb eller reparation af mobiltelefonen, har vi fundet nogle tips til dig.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Virksomhedens gamle IT-udstyr er værdifulde – både for miljøet og pengepungen

It-chefer landet over kan nikke genkendende til de udgifter og hovedbrud, der følger med når det gamle IT-udstyr skal udskiftes. Men der er faktisk penge at tjene, hvis man sælger sit brugte IT-udstyr videre – både til gavn for pengepungen og miljøet!

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere