Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Flygtningekvinder hjælper flygtningekvinder

Piger og kvinder er de mest udsatte, når familier tvinges på flugt fra krig og forfølgelse. Derfor har design-startuppen Sheworks lanceret tasken Malala small, som er lavet af flygtningekvinder i Danmark, og doneret overskuddet af salget til DRC Dansk Flygtningehjælps arbejde for kvinder på flugt.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Flygtninge og frivillige får 2 millioner til Frivillighuse og madklubber

Takket være en familiefars private indsamling til fordel for Dansk Flygtningehjælp får flygtninge og frivillige i Danmark to millioner kroner til Frivillighuse og ekstra midler til aktiviteter i landets madklubber. Indsamlingen, der slog alle rekorder, har til formål at fremme integrationen af flygtninge i Danmark.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

CSR-rapport: Dansk Flygtningehjælp runder 3 milliarder i omsætning

2017 bød på endnu en rekordomsætning for Dansk Flygtningehjælp. Landets største humanitære organisation omsatte for 3,1 millarder. Der er desværre endnu mere brug for vores arbejde, lyder det fra DFH på dagen, hvor årsregnskabet offentliggøres.

Indhold fra partner

Medarbejder

Få mere ud af firmajulegaven

Firmajulegaven. Nogen elsker den, nogen finder den ligegyldig, og andre får ingen gave. Men det er faktisk muligt at give en julegave, der gør medarbejderne glade, skaber fælleskab, styrker CSR-profilen og samtidig hjælper verdens allermest sårbare.

Indhold fra partner

Samfund

Stort behov for hjælp til ofre for brand i verdens største flygtningelejr

I takt med, at den brand, der har hærget fire lejre i verdens største lejrkompleks for flygtninge i Bangladesh, er aftaget, står vi tilbage med de tragiske dødsfald og massive skader på flygtninges ejendomme. Adskillige mennesker er bekræftet døde, og tusindvis af rohingyafamilier er nu hjemløse. DRC Dansk Flygtningehjælp mobiliserer netop nu nødhjælp i lejrene for at imødekomme behovet for husly og beskyttelse blandt de overlevende ofre for branden.

Indhold fra partner

Samfund

Mens antallet af flygtninge faldt i Danmark, voksede Dansk Flygtningehjælps internationale indsats i 2018

Sidste år oplevede verden det højeste antal flygtninge og fordrevne siden 2. verdenskrig, og der var derfor behov for Dansk Flygtningehjælp som aldrig før. Det afspejler sig i organisationens seneste årsregnskab, der viser, at indtægterne fra internationale institutionelle donorer er vokset i forhold til året før.

Indhold fra partner

Samfund

Dansk Flygtningehjælp kåret til verdens tredjebedste NGO

Dansk Flygtningehjælp er rykket frem på NGO Advisor's årlige Top 500, der netop er udgivet. Dansk Flygtningehjælp er utrolig stolt af placeringen, men ser også muligheder for forbedringer –især at skabe flere og tættere partnerskaber med erhvervslivet.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Værdiskabende partnerskaber hjælper verdens flygtninge

Stærke partnerskaber mellem den humanitære sektor og erhvervsliv skaber værdi for danske virksomheder og bæredygtige løsninger for mennesker på flugt. Læs om Dansk Flygtningehjælps partnerksaber her.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere