Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

VELUX Gruppen lancerer Build for Life – en regenerativ tilgang til fremtidens bygningsdesign

Hvordan kan vores boliger og bebyggelser skabe mere velvære for mennesker og kloden? Et nyt initiativ under navnet Build for Life tager fat i byggeindustriens udfordringer og introducerer en bæredygtig og regenerativ tankegang og tilgang til design og transformation af boliger. Konceptet præsenteres på den virtuelle konference Build for Life d. 15.-17. november.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Få fuld kontrol over indeklimaet i hjemmet - også når du er på farten

VELUX lancerer nu VELUX App Control, som er en helt ny service, som giver boligejere fuld kontrol over alle deres elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA®-produkter og ovenlysvinduer - og således sikrer det gode indeklima i hjemmet. Med et enkelt stryg på mobilen justeres effektivt på mængden af dagslys og frisk luft i boligen, så indeklimaet altid er i top og tilpasset alle individuelle ønsker og behov.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: 2018 Sustainability Report is out - VELUX moving towards a greener future

In 2018, the VELUX Group has pushed the green transition of the whole business even further. The Group reduced its carbon footprint significantly and is well on track to reaching the 50% reduction target for 2020.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: VELUX CSR & Sustainability Report 2017

VELUX Group continues to make progress towards reaching its 2020 goals in four focus areas.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere