Nyhedsarkiv

Medarbejder

Det betaler sig at kontakte jobcentret tidligt, når en medarbejder mistrives eller er sygemeldt.

Mistrivsel og sygefravær koster - særligt, når de kommer drypvist eller varer flere uger, måske måneder. Tager du tidligt fat i jobcentret, kan du bedre forebygge og forkorte sygemeldinger. De kender reglerne og mulighederne i lovgivningen, og det kan give en hurtigere raskmelding.

Indhold fra partner

Medarbejder

ONLINE FOLKEMØDE EVENT | 17. JUNI 2021 kl. 15.15 - 16.00 | GRATIS

Socialt ansvarlige ansættelser som konkurrenceparameter i byggeriet? Paneldebat om byggeriets muligheder for at skabe job til udsatte ledige.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Råt&Godt vinder CSR People Særpris 2021 for deres arbejde med cirkulære forretningsmodeller og nye jobs til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Råt&Godt modtager materialer fra nedrivningsfirmaer, byggepladser, entreprenører, forsyningsselskaber og mange andre. Materialerne ombygges efter bestilling, og efterhånden kan Råt&Godt aftage og afsætte store mængder materialer.

Indhold fra partner

Kommunikation

Aalborg-virksomhed vinder fornem pris for sit store sociale ansvar

Råt&Godt, som holder til i Aalborg, er netop blevet kåret som vinder af CSR People Særpris. Virksomheden vinder prisen for et forbilledligt arbejde med at genbruge byggeaffald til ny produktion og samtidig skabe job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Special Minds nomineret til pris for virksomhedens flotte sociale ansvar

Special Minds i Kolding passer godt på miljøet og giver samtidig en chance til mennesker fra kanten af arbejds- markedet. Det bringer nu virksomheden i spil til CSR People Prize. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Casesamling: Cirkulær økonomi og arbejde til flere

Få inspiration til at kombinere cirkulære forretningsmodeller med jobskabelse.

Indhold fra partner

Medarbejder

'Man får kolossalt loyale medarbejdere'

Alle taler om det. Alle kan se fidusen. Der deles priser ud til store og små, som gør det godt. Der er udviklet en særlig kategori af virksomheder, defineret af netop det. Men det er ikke ligetil at få det til at lykkes.

Medarbejder

Tværfagligt samarbejde skal sikre virksomheder mere arbejdskraft

Kommunernes Landsforening har netop udgivet et inspirationskatalog, der giver eksempler på, hvordan kommuner arbejder tæt sammen med blandt andet virksomheder og uddannelsesinstitutioner for at afhjælpe efterspørgslen på arbejdskraft. Et samarbejde der allerede kan begynde i folkeskolen, mener ekspert.

Strategi & ledelse

Socialt ansvar ved rekruttering giver konkurrencefordel

Tænker du samfundsansvar og bæredygtighed, når din virksomhed rekrutterer? Hvis ikke, kan det være en god idé at komme i gang. I flere brancher er forskellige CSR krav nemlig blevet et konkurrenceparameter.

Indhold fra partner

Medarbejder

BB fiberbeton - Vinder af CSR People Prize 2019

BB fiberbeton i Lille Skensved er et godt eksempel fra byggebranchen på, hvordan man kan tage socialt ansvar ud over det sædvanlige. Virksomheden har bl.a. skabt job til flygtninge, og har klare rammer for kulturen i virksomheden.

Indhold fra partner

Medarbejder

Få sat fakta og værdi på jeres sociale ansvar

Cabi stiller tre værktøjer til rådighed for at gøre arbejdet med socialt ansvar faktabaseret.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny undersøgelse: Cirkulær økonomi skaber job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet

Danske virksomheder vil i stigende grad arbejde med cirkulære forretningsmodeller som inkluderer genbrug og genanvendelse. Det vil skabe nye arbejdspladser, hvor en del vil gå til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Det forventer 35 branche- og klyngeorganisationer i en ny undersøgelse

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

WEBINAR: Find jobpotentialet i cirkulære forretningsmodeller

Den grønne dagsorden er på de flestes læber, men hvordan sikrer vi, at den social ansvarlige dagsorden også følger med? WEBINAR | 11.03.21 kl. 9.00 - 10.00

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Råt&Godt nomineret til pris for virksomhedens store sociale ansvar

Aalborg-virksomheden passer godt på miljøet og skaber samtidig job til mennesker på kanten af arbejdsmarke- det. Det bringer nu Råt&Godt i finalefeltet til CSR People Prize. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

Indhold fra partner

Medarbejder

’Man bliver nødt til at blande sig’

Servicegiganten ISS har i mere end 20 år drevet ”ISS Jobudvikling” som en afdeling i virksomheden, hvor ideen om det rummelige arbejdsmarked bliver til virkelighed.

Samfund

Socialt ansvar giver entreprenører bonus på bundlinjen

Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen har stor succes med socialt ansvar. De har fået god arbejdskraft, og de anbefaler alle entreprenører at prøve det af. Videnshuset Cabi tilbyder samtidig et gratis metodekatalog, så det er let at komme i gang.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Jobpotentiale ved cirkulær økonomi

Cabi har sammen med Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål udarbejdet en analyse af, hvor mange jobs der kan vise sig at ligge gemt i cirkulær økonomi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

For dig, der er byggeleder, entreprenør eller bygherre

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brancheanalyse: Cirkulær økonomi og arbejde til flere

Forventninger til jobskabelse ved cirkulær økonomi på tværs af brancher.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fischer Lighting er nomineret til fornem pris for sit sociale ansvar

Vanløse-virksomheden passer på miljøet og giver samtidig en chance til mennesker på kanten af arbejdsmarke- det. Det bringer nu Fischer Lighting i finalefeltet til CSR People Prize. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

Indhold fra partner

Samfund

Ny udgivelse: Cirkulær økonomi skaber job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet

Flere og flere virksomheder bevæger sig i retning af cirkulære forretningsmodeller med fokus på bedre udnyttelse af ressourcer og genbrug. Det giver nye opgaver i virksomhederne, som udgør et potentiale for at mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet kommer i job. I et nyt notat, som Cabi har lavet for Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål, fortæller fem virksomheder, hvordan.

Indhold fra partner

Samfund

CSR-priser til Logistikkompagniet, NCC og Jens Romundstad

Cabi uddelte i går en jubilæumsudgave af sin CSR People Price, og her var der hæder til Logistikkompagniet, entreprenøren NCC og salgsdirektør i Fakta, Jens Romundstad.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere