Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Case: Pilotprojekt med AffaldVarme Aarhus åbner dørene op for vedvarende energi i fjernvarmen

Hvad skal der til for at få et optimalt fjernvarmeværk? Det korte svar: teknik, data og masser af kommunikation. Det lidt længere svar samt resultaterne fra vores samarbejde med AffaldVarme Aarhus, kan du læse mere om her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Energirapporter som investeringsværktøj!

Med et energioverblik får Bøjsø Døre & Vinduer månedlige rapporter over virksomhedens samlede energiforbrug, så der både er overblik og grundlag for optimeringer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Når energiledelse sikrer besparelser og mindre klimaaftryk

KM Rustfri viser vejen til en grønnere produktion ved at indføre energiledelse. Resultatet er et grønnere image, daglige energibesparelser og tilskud til yderligere energioptimering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Musikteatret holstebro skærer en tredjedel af elforbruget

Energirådgivning og energistyring hjælper spillestedet til at skære næsten en tredjedel af fjernvarmeforbruget svarende til 209.000 kroner.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: FastPlast finder energibesparelser og øger produktiviteten

Store energibesparelser lå skjult hos plastvirksomhed Fast Plast i Thisted, selvom virksomheden allerede havde en høj energieffektivitet. Med rådgivning fra Scanenergi kom nye energibesparelserne frem i lyset.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere