Nyhedsarkiv

Kommunikation

Seks selskaber er nomineret til DANVAs klimapris 2018

Overalt i landet forbereder vandselskaberne sig på det næste skybrud med klimatilpasningsprojekter, der forener teknik med rekreative formål. DANVA uddeler endnu engang en klimapris til det allerbedste af slagsen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

EU’s renseanlæg skal producere energi ligesom i Danmark

Danmark er førende i verden inden for produktion af energi fra spildevandsslam. Hver dag, året rundt sender renseanlæg strøm ud til forbrugere. Vandselskaber producerer energi og sparer dermed omkostninger til produktionen, penge for vandkunderne og C02 for klimaet. Den model skal udbredes til hele EU.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vandsektoren begrænser udledningen af drivhusgasser

Vandselskaber udvikler i lyntempo nye løsninger og metoder, der skal reducere udledning af drivhusgasser. Dansk ressourcebesparende vandteknologi er et aktiv for Danmark og verden. I dag udgiver Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet den klimapolitiske redegørelse, der gør status over Danmarks udledning af drivhusgasser og overholdelsen af klimaaftaler.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fremtiden for en fælles forsyningssektor

DANVAs direktør Carl-Emil Larsen skal debattere ejerskab af fremtidens forsyning på 3F’s mini-konference den 8. november, der afholdes som optakt til kommunalvalget. Forsyningssektoren har en vital rolle for job og økonomi.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere