Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Ærøs unikke el-færge blev en realitet gennem Horizon 2020

Horizon 2020 er EU’s største pulje for forsknings- og udviklingsprojekter med næsten 80 milliarder euro til rådighed mellem 2014-2020. Særligt for danske kommuner er der et uindfriet potentiale, da de i dag kun udgør to procent af de samlede danske partnere, der har opnået støtte. En af de kommuner, der har haft succes med at søge midler fra Horizon 2020 er Ærø Kommune. Kommunen har fået midler til et ambitiøst innovationsprojekt om at udvikle en 100 procent eldrevet færge til persontransport.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indeklima på skoleskemaet giver elever ny viden og bedre vaner

I løbet af 2017 har 9.x arbejdet med at skabe et bedre indeklima i deres klasselokale. Sammen med partnere i projektet Skolerenovering i en Helhed har klasselæreren og eleverne sat indeklima på skoleskemaet og fået både viden om indeklima og bedre vaner.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

100 VIRKSOMHEDER GIVER PENDLERE EN HÅND

Det skal være nemmere for pendlere i hovedstadsregionen at komme til arbejde på en smart, effektiv og grøn måde. Det mener en række kommuner og virksomheder i projektet Moving People.

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny solcelle-analyse: Dansk konkurrence til Elon Musk

Det globale marked for solcelleteknologi vokser eksplosivt, og solcelleenergi vil overhale både vind, gas og kul inden for de næste 15 år. Men Danmark følger ikke med trods en stærk position inden for grøn energi, energieffektive bygninger og arkitektur.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere