Nyhedsarkiv

Samfund

17.000 nede med stress hver dag

Alle kender til stress eller tegnene herpå. Enten fra os selv eller fordi vi kender nogen, der har været der. Det er da også sådan, at der hver dag er 17.000 lønmodtagere, som er sygemeldt efter dårligt psykisk arbejdsmiljø og stress. Og ca. 15 % af danskerne føler sig inden for de seneste 14 dage ofte eller hele tiden stressede. Men hvad kan arbejdspladsen gøre ved dette?

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Sampension rapport 2017 - ansvarlig værdiskabelse

I Sampension vil vi skabe værdi på ansvarlig vis . Derfor ønsker vi som investor at gøre vores indflydelse gældende via et aktivt ejerskab og arbejder kontinuerligt på at integrere ansvarlighed i de virksomheder, vi investerer pensionsopsparernes midler i

Indhold fra partner

Samfund

Levealderen udvikler sig med stormskridt

Danskerne lever i gennemsnit et til tre år længere, end vi gjorde 2015. Dengang kunne en 40-årig se frem til at blive 84 år, Nu kan en 40-årig se frem til at leve 87 år i gennemsnit.

Indhold fra partner

Samfund

Sampension udvider politik og praksis for ansvarlige investeringer

Med udgangspunkt i klimaforandringer, menneskerettigheder og ansvarligt ejerskab udvider Sampension sin politik og praksis for ansvarlige investeringer og sætter fokus på rollen som aktiv investor.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere