Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Produktlancering: NV Embedded® - En fleksibel løsning. Naturligt intelligent.

For første gang i 10 år kan den globale clean-tech virksomhed, WindowMaster, denne måned præsentere en ny, moderne løsning, der løfter barren for fremtidens indeklimakontrol.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lever dit kontorbyggeri op til fremtiden?

Noget lader til, at et godt indeklima er vigtigere for medarbejderproduktiviteten, end mange lige går rundt og tror. Vil du vide hvordan du nemt får et optimalt indeklima? Så se med her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Holbæk Sportsby løfter niveauet for indeklima med naturlig ventilation

Inden længe åbner Holbæk Sportsby; Holbæk Kommunes nye store multicenter. Og sportsbyen har høje ambitioner for de sportshungrendes velvære. Med automatisk styret naturlig ventilation satses der på en grøn løsning, der giver helt frisk luft.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nye tal fra norsk skole påviser effekten af hybridventilation: sparer 342.000 kWh om året

Mesterfjellet Skole i Larvik, Norge slog for to år siden dørene op til første skoledag med en vision om at være en bæredygtig skole, blandt andet gennem brugen af hybrid ventilation. Nu viser nye energimålinger, at skolen sparer mere end 342.000 kWh om året svarende til omtrent 330.030 norske kroner i elforbrug ift. gældende regler i TEK10. Samme besparelse ville være på cirka 684.000 kroner i Danmark grundet andre elpriser.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: CSR rapport 2017 – WindowMaster

WindowMaster har tilmeldt sig FNs initiativ for social ansvarlighed UN Global Compact. Dermed er vi en del af verdens største netværk for social og miljømæssig ansvarlighed. UN Global Compact ligger i direkte forlængelse af WindowMasters arbejde som ansvarlig virksomhed, og med vores deltagelse har vi tilsluttet os de 10 principper for bæredygtighed og ansvarlighed, som Global Compact hviler på. Med sin tilslutning til UN Global Compact forpligter WindowMaster sig også til at rapportere om sit arbejde for at efterleve de ti principper. Dette bliver gjort gennem en årlig CSR rapport.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

WindowMaster lancerer kampagne om hvordan indeklima påvirker studerende, medarbejdere og patienter

WindowMaster, en førende clean-tech virksomhed der arbejder med indendørs klimakontrol, løftede i dag sløret for deres nye globale kampagne ”Compliant with the Future”. Kampagnen understreger hvordan intelligent kontrol af indeklima og frisk luft i forske

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny e-bog sætter fokus på bæredygtigt byggeri med naturlig ventilation

WindowMaster har for nyligt lanceret en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation. Det er en ligetil guide til arkitekter og andre fra byggebranchen, der er interesserede i hvorfor og hvordan man kan designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation, og hvad man skal tage med i sine overvejelser, når man vælger denne type ventilationsløsning. E-bogen er på engelsk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny e-bog guider arkitekter til at designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation

WindowMaster lancerede for nylig en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation som et bæredygtigt alternativ til mekanisk ventilation.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere