Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Dansk cleantech virksomhed barberer 69% af plasticforbruget

Byggebranchen sviner. Det har der aldrig været tvivl om. Og med stigende fokus på branchens ansvar i klimaproblematikken er det blevet endnu mere tydeligt, at der skal sadles om og gives plads til innovative, bæredygtige løsninger - både når det gælder materialer, arbejdsgange og holdning til affald.

Indhold fra partner

WindowMaster afslører baggrunden for sponsoratet af AGF

I begyndelsen af december 2018 besøgte AGF WindowMasters nye hovedkontor i Vedbæk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Produktlancering: NV Embedded® - En fleksibel løsning. Naturligt intelligent.

For første gang i 10 år kan den globale clean-tech virksomhed, WindowMaster, denne måned præsentere en ny, moderne løsning, der løfter barren for fremtidens indeklimakontrol.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lever dit kontorbyggeri op til fremtiden?

Noget lader til, at et godt indeklima er vigtigere for medarbejderproduktiviteten, end mange lige går rundt og tror. Vil du vide hvordan du nemt får et optimalt indeklima? Så se med her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Holbæk Sportsby løfter niveauet for indeklima med naturlig ventilation

Inden længe åbner Holbæk Sportsby; Holbæk Kommunes nye store multicenter. Og sportsbyen har høje ambitioner for de sportshungrendes velvære. Med automatisk styret naturlig ventilation satses der på en grøn løsning, der giver helt frisk luft.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nye tal fra norsk skole påviser effekten af hybridventilation: sparer 342.000 kWh om året

Mesterfjellet Skole i Larvik, Norge slog for to år siden dørene op til første skoledag med en vision om at være en bæredygtig skole, blandt andet gennem brugen af hybrid ventilation. Nu viser nye energimålinger, at skolen sparer mere end 342.000 kWh om året svarende til omtrent 330.030 norske kroner i elforbrug ift. gældende regler i TEK10. Samme besparelse ville være på cirka 684.000 kroner i Danmark grundet andre elpriser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vi støtter fortsat FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

Som en del af vores engagement til FN SDG’erne: 4, 8, 10 og 17 sponsorerer WindowMaster et IT-uddannelsesprogram gennem Terre des Hommes (TDH) Danmarks Khetwadi skoleprojekt i Mumbai, Indien. Et sponsorat vi startede i 2016 og som vi fortsætter med.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt whitepaper løser paradoks i byggeindustrien

Væksten i nye, smarte løsninger til byggeriet er eksploderet de seneste år. Intelligente løsninger forbedrer oplevelsen for brugerne i bygningen og reducerer energiforbruget. Men et nyt whitepaper forklarer, at mange smarte løsninger opererer i siloer.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: CSR rapport 2017 – WindowMaster

WindowMaster har tilmeldt sig FNs initiativ for social ansvarlighed UN Global Compact. Dermed er vi en del af verdens største netværk for social og miljømæssig ansvarlighed. UN Global Compact ligger i direkte forlængelse af WindowMasters arbejde som ansvarlig virksomhed, og med vores deltagelse har vi tilsluttet os de 10 principper for bæredygtighed og ansvarlighed, som Global Compact hviler på. Med sin tilslutning til UN Global Compact forpligter WindowMaster sig også til at rapportere om sit arbejde for at efterleve de ti principper. Dette bliver gjort gennem en årlig CSR rapport.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

WindowMaster lancerer kampagne om hvordan indeklima påvirker studerende, medarbejdere og patienter

WindowMaster, en førende clean-tech virksomhed der arbejder med indendørs klimakontrol, løftede i dag sløret for deres nye globale kampagne ”Compliant with the Future”. Kampagnen understreger hvordan intelligent kontrol af indeklima og frisk luft i forske

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny e-bog sætter fokus på bæredygtigt byggeri med naturlig ventilation

WindowMaster har for nyligt lanceret en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation. Det er en ligetil guide til arkitekter og andre fra byggebranchen, der er interesserede i hvorfor og hvordan man kan designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation, og hvad man skal tage med i sine overvejelser, når man vælger denne type ventilationsløsning. E-bogen er på engelsk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny e-bog guider arkitekter til at designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation

WindowMaster lancerede for nylig en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation som et bæredygtigt alternativ til mekanisk ventilation.

Indhold fra partner

Samfund

Donation til et skoleprojekt i Indien

WindowMaster har valgt at donere et IT-uddannelsesprogram til Terre des Hommes Khetwadi skoleprojekt i Mumbai, Indien

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Mere end blot en FN-rapport

Bæredygtige løsninger til byggeriet er i WindowMasters DNA, da vi udvikler grønne løsninger, som sikrer et godt indeklima. Men for os er bæredygtighed større end vores forretning. Vi ser det som vores forpligtelse over for fremtidige generationer at hjælpe med at imødekomme de globale klimaudfordringer vi står overfor.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Intelligent naturlig ventilation valgt til bæredygtigt prestigeprojekt på Gullhaug Torg 2A i Nydalen, Norge

Byggeprojektet Gullhaug Torg 2A forventes at udlede 50% mindre CO2 fra materialer, transport og energi i forhold til andre sammenlignelige bygninger, og købe 0 kWh energi til ventilation, opvarmning og køling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sådan reducerer du energiforbruget, og får et bedre indeklima med automatisk styret solafskærmning

WindowMaster har netop frigivet en ny brochure, der sætter fokus på intelligent solafskærmning, og hvordan denne kan inkorporeres i bygningers overordnede strategi for et bedre og billigere indeklima.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Banebrydende ventilationsløsning tegner lovende for grøn omstilling

WindowMaster går, sammen med to projektpartnere og Aalborg Universitet, i spidsen for den grønne omstilling i byerne med deres prisvindende projekt, der kan reducere energiforbruget til køling i kontorbygninger med op til 90% i et typisk 2020-byggeri.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere