Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Grøn transport i fokus på landsdækkende verdensmålsturné

Hen over de næste måneder ruller turnéen ”Danmark for Målene” ud i 48 kommuner for at øge kendskabet til FNs Verdensmål blandt almindelige danskere. ”Et virkelig godt initiativ, som jeg glæder mig til at følge,” lyder det fra finansminister Kristian Jensen (V). Man kan fx hos sponsoren IVECO opleve en prisvindende biogas-varebil og blive klogere på, hvordan transportsektoren kan bidrage med markante reduktioner af bl.a. CO2 og støj til gavn for indfrielsen af flere af målene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

179 gode grunde til at give vognparken et miljøboost

Miljøkravene til erhvervslivet og særligt transportsektoren skærpes løbende, og senest er EU-landene i efteråret blevet enige om at reducere CO2-udslippet fra biler og varebiler med 35 procent frem mod 2030.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

STRALIS NP 460 kåret som "Sustainable Truck of the Year 2019"

Stralis NP 460 bekræfter sin position som europæisk leder og modtager prisen ”Sustainable Truck of the Year 2019" i sættevognskategorien. Prisen bekræfter endnu en gang IVECOs ledende rolle inden for energiomstillingen mod post-diesel æraen.

Indhold fra partner

Kommunikation

CNH Industrial er udnævnt til ’Industry Leader’ i Dow Jones Sustainability-indekserne for ottende år i træk

CNH Industrial (NYSE: CNHI /MI: CNHI) har placeret sig som førende inden for industrisektoren Machinery and Electrical Equipment i Dow Jones bæredygtighedsindekserne (DJSI) World og Europa for ottende år i træk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gasbilerne sætter scenen på grøn Transport 2019

Fra torsdag d. 21. marts til lørdag d. 23. marts giver transportsektoren den max gas i Herning på årets transportmesse. Hos IVECO skal det forstås helt bogstaveligt: Fem ud af seks medbragte køretøjer er nemlig gasdrevne og de besøgende kan bl.a. opleve Årets Varebil 2018 og den nykårede ”Sustainable Truck of the Year 2019”. De udstilles både på IVECOs egen stand og på messens nye særlige område for grønne transportløsninger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BioLNG Euronet vil fremme udfasningen af fossile brændstoffer inden for vejtransporten i Europa med LNG

BioLNG EuroNet har meddelt, at man vil arbejde for fortsat stigning i brugen af LNG (flydende naturgas) som brændstof til vejtransport i hele Europa ved gennemførelse af en ny infrastruktur.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IVECO Stralis NP tilbagelægger rekordlang afstand på en enkelt tank LNG

Stralis NP 460 hk 4 x 2 sættevognstrækker kørte fra London til Madrid på naturgas uden at tanke på vejen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Støjsvage hybridbiler fra IVECO henter storskrald i hjertet af Aarhus

Siden februar har to støjsvage IVECO hybridbiler hentet storskrald på de aarhusianske byveje, hvilket ikke kun er en lydløs, men også særdeles miljøvenlig løsning

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere