Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Krüger og Krüger Kaldnes vinder stor kontrakt i Norge

Krüger og Krüger Kaldnes bliver underentreprenør på Nye Hokksund Renseanlegg med en kontraktssum på ca. 330 MNOK. Krüger og Krüger Kaldnes står for leverance af hele procesdesignet og mekanisk design. Det nye renseanlæg vil sikre bedre vandmiljø i Oslofjorden og befolkningsudvikling i kommunen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hjørring Vandselskab går til kamp mod klimagasserne

Der er en helt berettiget forventning fra borgerne om, at vi som forsyningsselskab får bedre overblik over vores udledninger af klimagasser og sætter ind over for dem, lyder det fra Jacob Andersen, der er produktionschef i Hjørring Vandselskab. Derfor har selskabet bedt rådgivningsvirksomheden Krüger lave en klimaopgørelse, der er et vigtigt skridt på vej mod at reducere selskabets klimapåvirkning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Varme i spildevand bliver til bæredygtig fjernvarme

Sektorkobling er et af de nye buzzwords i den grønne omstilling. Og det er netop, hvad der foregår, når 3.500 borgere i Roskilde får dækket deres fjernvarmebehov fra energi i spildevandet. Det sker via en varmepumpe, som Fors A/S har installeret i spildevandet ved udløbet fra Bjergmarken Renseanlæg. Også i Hadsund er et varmepumpeanlæg på vej. Her vil varmen fra spildevandet kunne dække 15-20% af fjernvarmeforbruget.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Green Week - Vi tilbød et bæredygtigt alternativ til Black Friday

Mange danskere har taget Black Friday til sig. For nogen er det en god mulighed for at gøre et kup, mens andre ender med at købe ting, de slet ikke havde brug for, fordi prisen var skarp. Vi gjorde noget andet.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

SDG certificering blåstempler Krügers arbejde for en bæredygtig fremtid

Den 6.-7. Juni blev vi auditeret af Bureau Veritas i Verdensmålene og resultatet er nu klart - vi er certificeret! Det er en blåstempling af vores målrettede arbejde med bæredygtighed, ligesom det skærper vores indsats i forhold til miljø og bæredygtighed. Det kommer både kunder, samfundet og miljøet til gode.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Krüger holder Green Friday - Se et bæredygtigt alternativ til Black Friday

Danskerne har i høj grad taget Black Friday til sig, og det betyder, at vi den ene dag om året køber en masse materielle ting, der udleder en stor mængde CO2. Som miljøorganisation vil vi gerne tilbyde et bæredygtigt alternativ. Derfor lancerer vi vores version af “Green Friday” d. 27. November. Denne dag sætter vi fokus på teknologi og services sammen med Verdensmål.

Indhold fra partner

Danmarks største vandværk bliver bygget i tæt rådgiversamarbejde

Forsyningsselskabet HOFOR har valgt at fortsætte et succesfuldt samarbejde med NIRAS og Krüger i nybygningen af deres regionale vandværker.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Store perspektiver for bæredygtig fiskeopdræt på land

Landbaserede fiskeanlæg er i rivende fremgang. Det skyldes, at vækstbetingelserne for fiskene er nemmere at kontrollere, genbruget af vand er tæt på 100 pct. og påvirkningen af det omgivende miljø er minimalt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Oprensning af kviksølv forløber efter planen

Pilotprojektet, der skal fjerne kviksølv fra Høfde 42 ved hjælp af termisk opvarmning, er nu over halvvejs gennem opvarmningen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indvielse af Ulfborg Renseanlæg, der nu har fordoblet kapaciteten

Vestforsynings renseanlæg ved Ulfborg har udvidet kapaciteten, så det kan håndtere den stigende belastning. Det er sket ved en ombygning af de to procestanke, som fandt sted, samtidig med at anlægget var i fuld drift. Det nye renseanlæg blev indviet 27. oktober.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Power2X kan blive det nye grønne eventyr for Danmark

Power2X er endnu en fremragende mulighed for vandsektoren i Danmark, og vi skal samle os og spille aktivt ind i det samarbejde, der skal til for at få projekterne i gang, så vi kan få den nødvendige erfaring med regulering, roller, teknologier, grænseflader og forretningsmodeller.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bedre energieffektivitet på Danmarks største renseanlæg

Krüger er valgt som underentreprenør på et stort projekt om bundbeluftning på Lynetten og Damhusåen, to af Biofos’ store renseanlæg ved København.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brug regnvand til procesvand - Det er godt for både miljø og økonomi

Mange virksomheder ønsker at genbruge regnvandet, men hvordan gør man det bedst muligt, så både miljø, tid og pengepung tilgodeses? Det kan du læse om her, hvor der er også er en løsning til at reducere brandfaren med støvkontrol.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dansk software bidrager til stor gevinst for samfund og miljø ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen.

Krügers online styringsværktøj AQUAVISTA™ bliver nu en del af vores moderkoncern Veolias digitale satsning “Hubgrade™”. Det er et kæmpe skulderklap til dansk udviklet teknologi, som har demonstreret en stor samfunds- og miljømæssig gevinst ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen, ligesom teknologien er med til at reducere forbruget af ressourcer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Byggeriet af Danmarks første højhusvandværk starter

Det forberedende arbejde er slut, og nu tages første spadestik til Frederiksbergs nye, bæredygtige vandværk. Vandværket skal forsyne byens over 100.000 kunder med blødgjort vand. Derfor var bl.a. borgmester Simon Aggesen og formand for Frederiksberg Vand Thyge Enevoldsen forbi Frederiksberg Forsyning d. 29/10 for at markere, at byggeriet er gået i gang. Krüger er totalentreprenør i et konsortium med Arkil.

Indhold fra partner

Samfund

Nye kæmpe-vandværker skal give københavnerne blødere drikkevand

HOFOR er i gang med at erstatte tre af deres allerstørste vandværker med helt nye og topmoderne anlæg, så hovedstadsområdet kan få blødere drikkevand og bedre forsyningssikkerhed. Fra et fælles projektkontor i Rødovre arbejder landets førende specialister sammen om at løse det udfordrende stor-skala projekt.

Indhold fra partner

Samfund

Nyt vandværk overdraget til befolkningen i Vietnam

Nyt vandværk forbedrer folkesundheden i Vietnam, hvor langt fra alle har adgang til rent drikkevand. Men det har nu de fået i Lam Son – Sao Vang i det nordlige Vietnam, hvor en stor del af lokalbefolkningen kan nyde et glas rent vand. Det styrker deres sundhed og giver bedre betingelser for vækst.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Turbine genvinder energi i spildevand

Som det første anlæg af sin art i Danmark, etablerer BlueKolding en vandturbine for at udnytte spildevandets mekaniske energi. Turbinen er en af mange grønne løsninger i BlueKolding, der ønsker at udnytte ressourcerne i spildevand og biomasse bedst muligt. Krüger er bygherrerådgiver på projektet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danmarks første højhusvandværk leverer nu blødgjort vand til 100.000 borgere

D. 9. november fejrede Frederiksberg Forsyning, at det nye, topmoderne vandværk sender blødgjort vand ud til forbrugerne på Frederiksberg. Krüger og Arkil har været totalentreprenør på projektet, der indeholder mange innovative løsninger til fordel for miljø, drikkevandssikkerhed og borgere, som nu får blødgjort vand i hanerne.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

MPC optimerer styringen af renseanlæg

Med en ny proceskontrol kaldet Model Predictive Control (MPC) kan man nu styre renseanlæg på forkant i stedet for på bagkant. Det giver store fordele for forsyningerne både i forhold til miljø og økonomi. MPC bliver for tiden afprøvet hos IkastBrande Spildevand.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

PFAS forureninger i jord kan fjernes med velafprøvede teknologier

Grøn teknologi fra dansk virksomhed kan fjerne PFAS-forurening fra jord. Det er bevist i flere forsøg foretaget på jord fra Sverige og Australien, hvor stofferne er fjernet til under detektionsgrænsen. Samme teknologi kan bruges på PFAS-forurenet jord i Danmark, og det er tilmed en bæredygtig metode, hvor jorden kan renses på stedet.

Indhold fra partner

Supply chain

Digitalisering i forsyningsselskabet – hvor meget og hvornår?

Mange små og mellemstore forsyningsselskaber ønsker at arbejde mere med digitalisering. Man er med, vil gerne mere, men hvor meget og hvor hurtigt? Og hvad må det koste? Hos Nyborg Forsyning er de parate til at få mere ud af deres opsamlede data og har derfor indgået et uforpligtende samarbejde med en ekstern rådgiver.

Indhold fra partner

Samfund

Krügers medarbejdere giver julegaver til udsatte børn

For tredje år i træk har miljøvirksomheden Krüger fået et Rotary Ønsketræet op, hvor medarbejderne kan give en julegave til et udsat barn. Krüger var den første virksomhed i Danmark til at introducere et ønsketræ.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

585 kilo forurening fjernet med vores bæredygtige teknologi

Region Midtjylland er blevet næsten 600 kilo klorerede opløsningsmidler lettere, efter vi har oprenset en tidligere industrigrund i Boulstrup nær Odder. Som resultat er jorden blevet endnu renere end forventet, og risikoen for forurenet drikkevand er fordampet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Overbevisende resultater lover godt for oprensning af giftdepot på Harboøre Tange

Indhold fra partner

Samfund

Krüger hjælper udsatte familier

Rotarys ønsketræ, som mange kender fra indkøbscentrene, kommer nu til Krüger. Det er første gang, en virksomhed deltager i samarbejdet om ønsketræet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

MIKRODÆK

Fjernelse af bildækgummi og andre miljøfremmede stoffer fra regnbetingede udledninger

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere