Nyhedsarkiv

Supply chain

Digitalisering i forsyningsselskabet – hvor meget og hvornår?

Mange små og mellemstore forsyningsselskaber ønsker at arbejde mere med digitalisering. Man er med, vil gerne mere, men hvor meget og hvor hurtigt? Og hvad må det koste? Hos Nyborg Forsyning er de parate til at få mere ud af deres opsamlede data og har derfor indgået et uforpligtende samarbejde med en ekstern rådgiver.

Indhold fra partner

Samfund

Krügers medarbejdere giver julegaver til udsatte børn

For tredje år i træk har miljøvirksomheden Krüger fået et Rotary Ønsketræet op, hvor medarbejderne kan give en julegave til et udsat barn. Krüger var den første virksomhed i Danmark til at introducere et ønsketræ.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

585 kilo forurening fjernet med vores bæredygtige teknologi

Region Midtjylland er blevet næsten 600 kilo klorerede opløsningsmidler lettere, efter vi har oprenset en tidligere industrigrund i Boulstrup nær Odder. Som resultat er jorden blevet endnu renere end forventet, og risikoen for forurenet drikkevand er fordampet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Overbevisende resultater lover godt for oprensning af giftdepot på Harboøre Tange

Indhold fra partner

Samfund

Krüger hjælper udsatte familier

Rotarys ønsketræ, som mange kender fra indkøbscentrene, kommer nu til Krüger. Det er første gang, en virksomhed deltager i samarbejdet om ønsketræet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

MIKRODÆK

Fjernelse af bildækgummi og andre miljøfremmede stoffer fra regnbetingede udledninger

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

SDG certificering blåstempler Krügers arbejde for en bæredygtig fremtid

Den 6.-7. Juni blev vi auditeret af Bureau Veritas i Verdensmålene og resultatet er nu klart - vi er certificeret! Det er en blåstempling af vores målrettede arbejde med bæredygtighed, ligesom det skærper vores indsats i forhold til miljø og bæredygtighed. Det kommer både kunder, samfundet og miljøet til gode.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Krüger holder Green Friday - Se et bæredygtigt alternativ til Black Friday

Danskerne har i høj grad taget Black Friday til sig, og det betyder, at vi den ene dag om året køber en masse materielle ting, der udleder en stor mængde CO2. Som miljøorganisation vil vi gerne tilbyde et bæredygtigt alternativ. Derfor lancerer vi vores version af “Green Friday” d. 27. November. Denne dag sætter vi fokus på teknologi og services sammen med Verdensmål.

Indhold fra partner

Danmarks største vandværk bliver bygget i tæt rådgiversamarbejde

Forsyningsselskabet HOFOR har valgt at fortsætte et succesfuldt samarbejde med NIRAS og Krüger i nybygningen af deres regionale vandværker.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Store perspektiver for bæredygtig fiskeopdræt på land

Landbaserede fiskeanlæg er i rivende fremgang. Det skyldes, at vækstbetingelserne for fiskene er nemmere at kontrollere, genbruget af vand er tæt på 100 pct. og påvirkningen af det omgivende miljø er minimalt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Oprensning af kviksølv forløber efter planen

Pilotprojektet, der skal fjerne kviksølv fra Høfde 42 ved hjælp af termisk opvarmning, er nu over halvvejs gennem opvarmningen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Frederiksberg sikrer sig mod skybrud

Arbejdet er gået i gang med at etablere bassinledninger under Frederiksberg, så borgere og trafik bliver sikret mod ekstreme regnmængde

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dansk software bidrager til stor gevinst for samfund og miljø ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen.

Krügers online styringsværktøj AQUAVISTA™ bliver nu en del af vores moderkoncern Veolias digitale satsning “Hubgrade™”. Det er et kæmpe skulderklap til dansk udviklet teknologi, som har demonstreret en stor samfunds- og miljømæssig gevinst ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen, ligesom teknologien er med til at reducere forbruget af ressourcer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Byggeriet af Danmarks første højhusvandværk starter

Det forberedende arbejde er slut, og nu tages første spadestik til Frederiksbergs nye, bæredygtige vandværk. Vandværket skal forsyne byens over 100.000 kunder med blødgjort vand. Derfor var bl.a. borgmester Simon Aggesen og formand for Frederiksberg Vand Thyge Enevoldsen forbi Frederiksberg Forsyning d. 29/10 for at markere, at byggeriet er gået i gang. Krüger er totalentreprenør i et konsortium med Arkil.

Indhold fra partner

Samfund

Nye kæmpe-vandværker skal give københavnerne blødere drikkevand

HOFOR er i gang med at erstatte tre af deres allerstørste vandværker med helt nye og topmoderne anlæg, så hovedstadsområdet kan få blødere drikkevand og bedre forsyningssikkerhed. Fra et fælles projektkontor i Rødovre arbejder landets førende specialister sammen om at løse det udfordrende stor-skala projekt.

Indhold fra partner

Samfund

Nyt vandværk overdraget til befolkningen i Vietnam

Nyt vandværk forbedrer folkesundheden i Vietnam, hvor langt fra alle har adgang til rent drikkevand. Men det har nu de fået i Lam Son – Sao Vang i det nordlige Vietnam, hvor en stor del af lokalbefolkningen kan nyde et glas rent vand. Det styrker deres sundhed og giver bedre betingelser for vækst.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Turbine genvinder energi i spildevand

Som det første anlæg af sin art i Danmark, etablerer BlueKolding en vandturbine for at udnytte spildevandets mekaniske energi. Turbinen er en af mange grønne løsninger i BlueKolding, der ønsker at udnytte ressourcerne i spildevand og biomasse bedst muligt. Krüger er bygherrerådgiver på projektet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Giftdepot ved Høfde 42 kan snart renses helt

Sagen om giftdepotet ved Høfde 42 på Harboøre Tange har efterhånden udfordret flere generationer af politikere uden at problemet er blevet løst. Men nye laboratorieforsøg hos Krüger A/S, hvor man benytter en termisk rensningsmetode, fjerner helt kviksølv og pesticider i jordprøver fra giftdepotet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere