Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

ALDI vinker farvel til plastposen

Udfasningen af plastposen er én del af mange tiltag for at begrænse mængden af plast i vores hverdag, i verdenshavene og i naturen.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: ALDI’s Redegørelse for samfundsansvar 2018

Med endnu flere ansvarlige varer på hylderne, en ambitiøs klimamålsætning og et nyt samarbejde med Red Barnet blev 2018 startskuddet for ALDI’s nye ansvarlighedsstrategi, der sætter retningen de næste 5 år.

Indhold fra partner

Samfund

ALDI indfører ny rygepolitik

ALDI tager helt nye skridt i bekæmpelsen af tobaksvarer til især unge og præsenterer nu en ny samlet tobakspolitik. Inden årets udgang er alle tobaksvarer skjult i alle ALDIs butikker landet over. Men indsatsen omfatter også medarbejderne.

Indhold fra partner

Samfund

ALDI sponsorerer Madkulturens FoodJam på Vegetarisk Festival

Danskernes kostvaner har de sidste 30 år gennemgået en markant udvikling og i dag er det helt naturligt at tænke sundhed ind som et aspekt i ens daglige kost. Vi spiser sundere. Der er mere frugt og grønt at finde på vores tallerkener og brødet er blevet grovere. Med de seneste år er endnu et tema blevet en afgørende faktor i forhold til vores kost, nemlig klimaet.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: ALDI Bæredygtighedsrapport 2015

ALDI offentliggør sin første bæredygtighedsrapport, der beskriver resultaterne af discountkædens arbejde med bæredygtighed og sætter fokus på virksomhedens ambitiøse visioner og målsætninger for fremtiden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere