Nyhedsarkiv

Samfund

Danmarks største virksomheder sætter rekord i Røde Kors Julestafet

Erhvervslederne i 18 af de største virksomheder i Danmark har igen i år sat rekord i Røde Kors Julestafet. De har doneret knap en million kroner til udsatte i Danmark og resten af verden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Erhvervsledere deltager i Røde Kors Julestafet og samler over en halv million ind

I år slår Røde Kors Julestafet både indsamlings- og deltagerrekord for de tre år, den er løbet af stablen. 15 erhvervsledere i store danske virksomheder tog imod stafetten og samlede over en halv million ind til Røde Kors’ arbejde.

Indhold fra partner

Kommunikation

Coop engagerer kunderne i CSR-indsats gennem mikrodonationer: 30 millioner samlet ind i flaskepant

Siden 2014 har Coops kunder doneret 30 millioner i flaskepant til Røde Kors. Mikrodonationer engagerer kunderne i CSR-indsatsen og gør indsatsen nærværende.

Indhold fra partner

Samfund

Case: LB Forsikring og Røde Kors går sammen om at støtte unge varetægtsfængslede

LB Forsikring og Røde Kors er gået sammen i et nyt projekt, ”Kickstart”, hvor unge varetægtsfængslede i Aarhus Arrest får tilknyttet en fast frivillig støtteperson. Formålet er at hjælpe de unge til en bedre fremtid uden kriminalitet.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors og Coop: Sammen har vi en stor styrke

Samarbejdet mellem Røde Kors og Coop udvikler sig hele tiden, hvor værdierne fællesskab, forening og frivillighed binder dem sammen. Listen med samarbejdsprojekter er allerede lang, og nu kan endnu et projekt føjes til listen.

Indhold fra partner

Samfund

Arkitema Architects brugte medarbejderdag på at udvikle løsninger for migranter

Medarbejderdagen i Arkitema Architects blev brugt på at designe et sted, hvor migranter i transit kan søge hjælp, sammen med Røde Kors. Det var en opgave, som de ansatte gik til med stort engagement.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Køb to af Espresso Houses nye snurrer og støt Røde Kors

Fra den 5. september kan du få fingrene i lækre blåbærsnurrer i Espresso House, og køber du to snurrer, støtter du samtidig Røde Kors’ arbejde for blandt andet ensomme i Danmark.

Indhold fra partner

Kommunikation

Case: Simpel knap på Miinto.dk samler hundrede tusinder kroner ind: kan din webshop gøre det samme?

Modeplatformen Miinto.dk lavede i 2017 en knap på deres webshop, der gør det muligt at donere et lille beløb til Røde Kors. Årligt samler knappen hele 700.000-800.000 kr. ind til velgørenhed. De fleste webshops kan nemt gøre det samme.

Indhold fra partner

Samfund

Boblberg og Røde Kors indgår enestående digitalt samarbejde for at styrke fællesskaber og bekæmpe ensomhed

En ud af fem danskere føler sig udenfor fællesskabet. Det er en falliterklæring for et velfærdssamfund som Danmark.

Indhold fra partner

Samfund

DSB og Røde Kors vil give sårbare børnefamilier gode ferieoplevelser

Skolernes ferie er skudt igang, men ikke alle har gode oplevelser at se frem til. Derfor vil DSB og Røde Kors hjælpe sårbare børnefamilier på ferielejre og hjælpe dem ind i fællesskabet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Espresso House bekæmper ensomhed en kop kaffe ad gangen

Over julen skal filterkaffen i Espresso House bryde ensomheden. For hver kop filterkaffe der bliver solgt i Danmark, Tyskland og Finland, donerer Espresso House til Røde Kors’ arbejde med at bekæmpe ensomhed under titlen CupTogether.

Indhold fra partner

Samfund

Røde Kors oplever større opbakning og kreativitet fra virksomheder under corona

Selvom corona har sat sine begrænsninger, så oplever Røde Kors større engagement og kreativitet fra virksomhederne under krisen, og i 2020 har 20% flere virksomheder doneret end i året før.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors’ katastrofelager er flyttet med DSV til Hedehusene

DSV har slået dørene op til deres nye lager i Hedehusene, og her er Røde Kors’ katastrofelager flyttet med ind. Et samarbejde, der er med til at sikre en hurtig udrykning til katastrofer rundt omkring i verden.

Indhold fra partner

Kommunikation

Case: (Næste)kærlighedens dag

Valentineskampagne til fordel for Røde Kors hos Espresso House. I stedet for den klassiske romance, fejrer Espresso House nemlig næstekærligheden på Valentines Dag.

Indhold fra partner

Samfund

Masai og Røde Kors går sammen om at give glæden videre

Masai samarbejder med Røde Kors om genbrug frem for recycling ved at lade kunderne aflevere deres brugte Masai-tøj til genbrug og sælge unika-smykker af overskydende stof fra tøjproduktionen

Indhold fra partner

Samfund

Case: Radiometer bakker op om Røde Kors’ julehjælp til udsatte børnefamilier

Det bringer stolthed og mening for Brønshøj-virksomheden at træde økonomisk og personalemæssigt til ved Røde Kors’ julehjælpskampagne.

Indhold fra partner

Kommunikation

En kop kaffe er et symbol på fællesskab

”Der er en rummelighed i Røde Kors, der knytter sig godt til vores brand, og derfor er samarbejdet relevant for os. Nogle gange kan det være svært at se, hvorfor det er denne her sag, man støtter. Her giver det mening."

Indhold fra partner

Samfund

MATAS er på julemission med Røde Kors mod ensomhed og for trængte børnefamilier

Under overskriften ”Julen er skønnere sammen” laver Matas en hvervekampagne henvendt til gæster og værter til Julevenner, og samtidig opfordrer de deres kunder til at støtte julehjælpen gennem deres Club Matas-point.

Indhold fra partner

Samfund

Julesweaterdag øger medarbejdernes engagement i virksomheders CSR-arbejde

For andet år i træk kan danske virksomheder deltage i Røde Kors’ julesweaterdag, som er en mulighed for at engagere medarbejderne i CSR-arbejdet, sprede glæde på gangene og gøre en forskel for udsatte mennesker verden over.

Indhold fra partner

Kommunikation

Røde Kors’ erhvervsklub har 30-års jubilæum

I år er det 30 år siden, at Røde Kors’ erhvervsklub blev oprettet for at give virksomheder en mulighed for at tage et socialt ansvar og hjælpe sårbare mennesker verden over.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Røde Kors Julestafet: Virksomheder udfordrer hinanden til at gøre verden bedre

Op mod jul går Røde Kors Julestafet rundt blandt danske erhvervsledere. Blandt deltagerne ser man det som en god mulighed for at gøre en forskel op til jul og gøre sine kollegaer og kunder stolte.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors i effektivt samarbejde med Boblberg, TDC Net og Nordea-fonden

Corona kickstarter online-samtaler med isolerede og udsatte

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske erhvervsledere tog godt imod Røde Kors Julestafet

Røde Kors sendte en stafet rundt blandt danske erhvervsledere op til jul med en opfordring til at give et bidrag og gøre verden bedre. Sammen donerede erhvervslederne 465.000 kroner til Røde Kors' sociale arbejde i Danmark og katastrofehjælp.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Søstrene Grene har solgt over 3,8 millioner vandflasker til fordel for Røde Kors

Efter årets salg af vandflasker har Søstrene Grene samlet doneret over 3,8 millioner kroner til Røde Kors’ arbejde for udsatte i Danmark og resten af verden. Et nyt partnerskab er i støbeskeen.

Indhold fra partner

Samfund

Lindab A/S fylder 60 år og donerer 60.000 til Røde Kors

Lindab A/S donerer 60.000 kroner til Røde Kors i forbindelse med deres 60-års fødselsdag, efter et flertal af de ansatte valgte Besøgstjenesten i en afstemning om et støtteprojekt.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Christian Bitz og Røde Kors planter nyt håb i Malawi

FORANDRING ER PÅ VEJ: Ernæringsekspert Christian Bitz sætter sammen med Røde Kors initiativer i gang i Malawi, der forbedrer levevilkårene for lokalbefolkningen. Under overskriften ”Kusintha”, som betyder forandring, samler Bitz penge ind til lokale projekter som børnehaver, køkkenhaver og brønde. En del af pengene kommer fra en ny stelserie af genbrugsglas, som snart kan købes landet over.

Indhold fra partner

Samfund

Case: ISS-medarbejdere engageres i humanitær indsats – gennem virtual reality

Partnerskabet med Røde Kors skal være synligt for ISS’ medarbejdere. I denne uge kan de få et virtuelt møde med syriske flygtninge gennem Røde Kors’ prisvindende Virtual Reality-koncept.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere