Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Røde Kors Julestafet: Virksomheder udfordrer hinanden til at gøre verden bedre

Op mod jul går Røde Kors Julestafet rundt blandt danske erhvervsledere. Blandt deltagerne ser man det som en god mulighed for at gøre en forskel op til jul og gøre sine kollegaer og kunder stolte.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors i effektivt samarbejde med Boblberg, TDC Net og Nordea-fonden

Corona kickstarter online-samtaler med isolerede og udsatte

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske erhvervsledere tog godt imod Røde Kors Julestafet

Røde Kors sendte en stafet rundt blandt danske erhvervsledere op til jul med en opfordring til at give et bidrag og gøre verden bedre. Sammen donerede erhvervslederne 465.000 kroner til Røde Kors' sociale arbejde i Danmark og katastrofehjælp.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Søstrene Grene har solgt over 3,8 millioner vandflasker til fordel for Røde Kors

Efter årets salg af vandflasker har Søstrene Grene samlet doneret over 3,8 millioner kroner til Røde Kors’ arbejde for udsatte i Danmark og resten af verden. Et nyt partnerskab er i støbeskeen.

Indhold fra partner

Samfund

Lindab A/S fylder 60 år og donerer 60.000 til Røde Kors

Lindab A/S donerer 60.000 kroner til Røde Kors i forbindelse med deres 60-års fødselsdag, efter et flertal af de ansatte valgte Besøgstjenesten i en afstemning om et støtteprojekt.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Christian Bitz og Røde Kors planter nyt håb i Malawi

FORANDRING ER PÅ VEJ: Ernæringsekspert Christian Bitz sætter sammen med Røde Kors initiativer i gang i Malawi, der forbedrer levevilkårene for lokalbefolkningen. Under overskriften ”Kusintha”, som betyder forandring, samler Bitz penge ind til lokale projekter som børnehaver, køkkenhaver og brønde. En del af pengene kommer fra en ny stelserie af genbrugsglas, som snart kan købes landet over.

Indhold fra partner

Samfund

Case: ISS-medarbejdere engageres i humanitær indsats – gennem virtual reality

Partnerskabet med Røde Kors skal være synligt for ISS’ medarbejdere. I denne uge kan de få et virtuelt møde med syriske flygtninge gennem Røde Kors’ prisvindende Virtual Reality-koncept.

Indhold fra partner

Samfund

DSV og Røde Kors går sammen om at hjælpe mennesker i nød

Transport- og logistikfirmaet DSV og Røde Kors har indgået et erhvervssamarbejde. Samarbejdet omhandler opbevaring af nødhjælpsudstyr, transportydelser og økonomisk støtte til bl.a. grundlæggende sundhedspleje, sanitet og rent drikkevand i Malawi og Togo.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Det er en stor livsværdi at komme andre til gavn

Entreprenør- og Murerfirmaet Aaskoven ApS støtter fast via Røde Kors Erhvervsklub. Indehaveren valgte spontant også at donere 100.000 kroner, da en Røde Kors ambulance blev bombet

Indhold fra partner

Samfund

Case: LB Forsikring og Røde Kors går sammen om at støtte unge varetægtsfængslede

LB Forsikring og Røde Kors er gået sammen i et nyt projekt, ”Kickstart”, hvor unge varetægtsfængslede i Aarhus Arrest får tilknyttet en fast frivillig støtteperson. Formålet er at hjælpe de unge til en bedre fremtid uden kriminalitet.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors og Coop: Sammen har vi en stor styrke

Samarbejdet mellem Røde Kors og Coop udvikler sig hele tiden, hvor værdierne fællesskab, forening og frivillighed binder dem sammen. Listen med samarbejdsprojekter er allerede lang, og nu kan endnu et projekt føjes til listen.

Indhold fra partner

Samfund

Arkitema Architects brugte medarbejderdag på at udvikle løsninger for migranter

Medarbejderdagen i Arkitema Architects blev brugt på at designe et sted, hvor migranter i transit kan søge hjælp, sammen med Røde Kors. Det var en opgave, som de ansatte gik til med stort engagement.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Køb to af Espresso Houses nye snurrer og støt Røde Kors

Fra den 5. september kan du få fingrene i lækre blåbærsnurrer i Espresso House, og køber du to snurrer, støtter du samtidig Røde Kors’ arbejde for blandt andet ensomme i Danmark.

Indhold fra partner

Kommunikation

Case: Simpel knap på Miinto.dk samler hundrede tusinder kroner ind: kan din webshop gøre det samme?

Modeplatformen Miinto.dk lavede i 2017 en knap på deres webshop, der gør det muligt at donere et lille beløb til Røde Kors. Årligt samler knappen hele 700.000-800.000 kr. ind til velgørenhed. De fleste webshops kan nemt gøre det samme.

Indhold fra partner

Samfund

Boblberg og Røde Kors indgår enestående digitalt samarbejde for at styrke fællesskaber og bekæmpe ensomhed

En ud af fem danskere føler sig udenfor fællesskabet. Det er en falliterklæring for et velfærdssamfund som Danmark.

Indhold fra partner

Samfund

Interflora og Røde Kors bekæmper ensomhed sammen

Interflora og Røde Kors kæmper i samarbejde om at mindske ensomhed blandt danskerne. Partnerskabet bygger på et stærkt match, der skal sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod ensomhed. Særligt juletiden er i fokus.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Vi støtter gerne ti år til

Vagtteam DK ApS har ti års jubilæum som medlem af Erhvervsklubben. De støtter fast, fordi de har tillid til samarbejdet med Røde Kors, og fordi det falder i tråd med deres egne værdier. Samtidig gør det medarbejderne stolte.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Mit samarbejde med Røde Kors viser overskud

For Tim Juul er et medlemskab af Røde Kors' Erhvervsklub et signal til kunderne om, at hans firma Juuls Træer ikke kun handler om profit. Og at han har overskud til at tænke på andre.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Røde Kors’ katastrofelager er flyttet med DSV til Hedehusene

DSV har slået dørene op til deres nye lager i Hedehusene, og her er Røde Kors’ katastrofelager flyttet med ind. Et samarbejde, der er med til at sikre en hurtig udrykning til katastrofer rundt omkring i verden.

Indhold fra partner

Kommunikation

Case: (Næste)kærlighedens dag

Valentineskampagne til fordel for Røde Kors hos Espresso House. I stedet for den klassiske romance, fejrer Espresso House nemlig næstekærligheden på Valentines Dag.

Indhold fra partner

Samfund

Masai og Røde Kors går sammen om at give glæden videre

Masai samarbejder med Røde Kors om genbrug frem for recycling ved at lade kunderne aflevere deres brugte Masai-tøj til genbrug og sælge unika-smykker af overskydende stof fra tøjproduktionen

Indhold fra partner

Samfund

Case: Radiometer bakker op om Røde Kors’ julehjælp til udsatte børnefamilier

Det bringer stolthed og mening for Brønshøj-virksomheden at træde økonomisk og personalemæssigt til ved Røde Kors’ julehjælpskampagne.

Indhold fra partner

Kommunikation

En kop kaffe er et symbol på fællesskab

”Der er en rummelighed i Røde Kors, der knytter sig godt til vores brand, og derfor er samarbejdet relevant for os. Nogle gange kan det være svært at se, hvorfor det er denne her sag, man støtter. Her giver det mening."

Indhold fra partner

Samfund

MATAS er på julemission med Røde Kors mod ensomhed og for trængte børnefamilier

Under overskriften ”Julen er skønnere sammen” laver Matas en hvervekampagne henvendt til gæster og værter til Julevenner, og samtidig opfordrer de deres kunder til at støtte julehjælpen gennem deres Club Matas-point.

Indhold fra partner

Samfund

Sundhedssoftware kan redde liv i verdens fjerneste afkroge

Røde Kors i Danmark, Kenyas Røde Kors og den danske virksomhed Unumed, der udvikler sundhedssoftware, er gået sammen i et partnerskab, der skal sikre mere effektiv og bedre lægehjælp til flygtninge.

Indhold fra partner

Samfund

Case: Posts om støtte giver masser af likes på Facebook

Bastard Café skaber ”awareness” om deres medlemskab af Røde Kors Erhvervsklub på deres Facebook-profil. Det giver kunderne positiv respons på med mange likes og kommentarer.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere