Nyhedsarkiv

Menneskerettigheder

Uganda indfører en af verdens strammeste LGBT+ love 

Dødsstraf og fængsel på livstid for at elske den du vil, er nu en barsk realitet i Uganda. Med Præsident Musevenis underskrift indførte Uganda fredag d. 26. maj en af verdens strammeste anti-LGBT+ lovgivninger. Sex & Samfund opfordrer alle til at værne om menneskerettighederne og Danmark til fortsat at gå forrest i kampen for LGBT+ rettigheder.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Ny brochure kortlægger pandemiens sociale & økonomiske slagside for kvinder i den private sektor

Ny brochure belyser en lang række af de problemstillinger, som COVID-19 skaber i den private sektor - særligt kvinders sundhed, ligestilling og adgang til anstændigt arbejde er under pres

Indhold fra partner

Samfund

Vil du styrke din konkurrenceevne? Så gør ligestilling og sundhed til en strategisk prioritet

200 år. Så lang tid vil det tage at opnå ligestilling. Ved at prioritere sundhed & ligestilling på arbejdspladsen kan virksomheder være med til at accelerere udvikling- for medarbejdere & bundlinje. Se filmen & bliv klogere på hvorfor du bør være med.

Indhold fra partner

Samfund

Ny indsats skal give unge i Norden redskaber til at håndtere sexisme og krænkelser

Sex & Samfund har sammen med RFSU i Sverige og Sex & Politikk i Norge netop fået en halv mio. kr. fra Nordisk Ministerråd til en særlig ung-til-ung indsats i Norden, der skal give unge redskaber til at respektere hinandens grænser.

Indhold fra partner

Samfund

Uge 6 2022: Uge Sex med samtykke

Børn og unge skal i højere grad lære at mærke, forstå og respektere egne og andres grænser. Derfor er samtykke på skoleskemaet, når det ringer ind til årets Uge Sex mandag den 7. februar. Mange unge har nemlig svært ved at afkode og kommunikere grænser, når det kommer til sex, viser en ny undersøgelse fra Sex & Samfund.

Indhold fra partner

Samfund

Dansk Industri og Sex & Samfund samarbejder om Covid-19 indsats i Østafrika

Covid-19 har ført til sygdom og dødsfald i hele verden – også i Østafrika, hvor DI og Sex & Samfund samarbejder med erhvervslivet. Sammen har vi udviklet en Covid-19 indsats for at forebygge sygdom og sexchikane på arbejdspladser i østafrika.

Indhold fra partner

Samfund

Investering i kvinder giver gevinst

Kvinders sundhed og ligestilling er under pres i lande både i nord og syd. Globalt set har hver tredje kvinde været udsat for fysisk eller seksuel vold på et tidspunkt i deres liv, også på arbejdspladsen. Det kan danske virksomheder være med til at ændre.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske NGO´er arbejder seriøst med verdensmål

3. maj offentliggjorde Globalt Fokus rapporten ”Civilsamfundets arbejde med Verdensmålene”, som dokumenterer, at mange danske NGO’er i høj grad har taget arbejdet med SDG’erne til sig. Verdensmålsengagementet har også ført Sex & Samfund nye steder hen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere