Nyhedsarkiv

Samfund

Uge 6 2022: Uge Sex med samtykke

Børn og unge skal i højere grad lære at mærke, forstå og respektere egne og andres grænser. Derfor er samtykke på skoleskemaet, når det ringer ind til årets Uge Sex mandag den 7. februar. Mange unge har nemlig svært ved at afkode og kommunikere grænser, når det kommer til sex, viser en ny undersøgelse fra Sex & Samfund.

Indhold fra partner

Samfund

Dansk Industri og Sex & Samfund samarbejder om Covid-19 indsats i Østafrika

Covid-19 har ført til sygdom og dødsfald i hele verden – også i Østafrika, hvor DI og Sex & Samfund samarbejder med erhvervslivet. Sammen har vi udviklet en Covid-19 indsats for at forebygge sygdom og sexchikane på arbejdspladser i østafrika.

Indhold fra partner

Samfund

Investering i kvinder giver gevinst

Kvinders sundhed og ligestilling er under pres i lande både i nord og syd. Globalt set har hver tredje kvinde været udsat for fysisk eller seksuel vold på et tidspunkt i deres liv, også på arbejdspladsen. Det kan danske virksomheder være med til at ændre.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske NGO´er arbejder seriøst med verdensmål

3. maj offentliggjorde Globalt Fokus rapporten ”Civilsamfundets arbejde med Verdensmålene”, som dokumenterer, at mange danske NGO’er i høj grad har taget arbejdet med SDG’erne til sig. Verdensmålsengagementet har også ført Sex & Samfund nye steder hen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere