Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Brug krisen til at udvikle virksomheden til nye vækstmarkeder

Står du som lille eller mellemstor dansk virksomhed med en timeout på grund af Covid-19? Så er det måske nu, du skal udvikle dine produkter til de hastigt voksende afrikanske vækstmarkeder.

Indhold fra partner

Supply chain

Dansk virksomhed udvikler IT-løsning til UNHCR og Vodafone Foundation

Instant Network Schools er et stort undervisningsprojekt, der drives af UNHCR med støtte fra Vodafone Foundation. INS giver kvalitetsundervisning med moderne hjælpemidler til over 60.000 flygtningebørn i Afrika. Softwaren er udviklet af danske Viewworld.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Lettere adgang til de afrikanske markeder

Gennem den tyske virksomhed SolarKiosk får access2innovations medlemmer eksklusiv adgang til en etableret infrastruktur og flere end 200 kiosker med solenergi over hele Østafrika. Adgangen til BoP-markedet har aldrig været lettere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtig fremtid formes i Aalborg

Den 10. og 11. september danner Musikkens Hus i Aalborg rammen om PEOPLE PROFIT PLANET – en konference, der sætter fokus på, hvordan virksomheder, humanitære organisationer og forskere kan samarbejde om at skabe en bæredygtig fremtid.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Relief aid project points to future investment

Experience from the Deciphering the Relief Aid Market-project demonstrates that early investment in innovative partnerships is key to developing sustainable projects.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

One Stop Shoppen i Kasese er bevis på, at partnerskaber virker

Dårlig sanitet er årsag til en lang række dødelige sygdomme som kolera og hepatitis. I Kasese i Uganda har danske virksomheder og forskere sammen med Røde Kors og lokale myndigheder udviklet et betalingstoilet, der tager kampen op mod dårlig hygiejne.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere