Nyhedsarkiv

Samfund

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger

Det er ikke alle bæredygtighedsudfordringer, man kan eller skal løse selv. Derfor er REGA, DRC, Global Compact Network Denmark og Industriens Fond gået sammen i et fælles værdikædeprojekt, Verdensmål i Værdikæden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

RESTAURANT EVALD DELER SIT VAND

I Danmark er vi privilegeret – også når det kommer til rent drikkevand, som for mange danskere er en selvfølgelighed i hverdagen. Vores vand er af høj kvalitet, men sådan er det desværre ikke alle steder, hvilket er en af grundene til, at Evald – Brasseri

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

COFOCO PLANTER 35.000 TRÆER

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et flot bidrag til FNs ”Billion Tree Campaign”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FRA KAFFEGRUMS TIL SVAMPE PÅ PIZZA

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BONDEN BESTEMMER MENUEN

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det skaber værdi for nærmiljøet og fremmer bæredygtigheden i driften, og så stiller det krav til kokkenes fantasi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

MADKLUBBEN ER FÆRDIG MED FLASKEVAND

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand med eller uden brus. Postevand ad libitum er gratis for aftengæsterne og væsentlig billigere for miljøet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

GRØN ENERGI HOS COFOCO

For danske Cofoco handler det om at tage ansvar. Ifølge direktør og ejer Christian Lytje har virksomheder stor indflydelse på den grønne dagsorden, og derfor ønsker Cofoco at inspirere til en kollektiv bedre fremtid gennem deres bæredygtige tiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

OVERSKUDSMAD TIL SOCIALT UDSATTE

Madklubbens grønne konceptrestaurant FOOD CLUB har etableret et samarbejde med takeaway-portalen Just Eat om at levere overskydende mad til Kirkens Korshærs Herberg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danmark skal blive verdensmester i bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen

Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de danske virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos både restaurant

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BÆREDYGTIGE – HVOR DET ER MULIGT

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop deres virksomhed.

Indhold fra partner

Medarbejder

UDSATTE UNGE SKAL HAVE CHANCEN I BRANCHEN

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid ønsket rummelighed og hjælper gerne unge på rette vej igen, hvis de har mødt modstand.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FRA BUFFET TIL BORD

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten har revideret sit brunchkoncept.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

DIVERSITET PÅ TOILETTERNE HOS PLUTO

Ikke at blive udsat for diskrimination er en menneskeret. Men behøver det at være så komplekst, som det umiddelbart kan virke? Restaurant Pluto i København har gennem flere år skabt et nærmest ikonisk udtryk på deres herretoilet, som fra gulv til loft er

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

DRØMMEN OM EN CO2-NEUTRAL DRIFT

For Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller er målet klart; han vil gøre alle sine restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral.

Indhold fra partner

Medarbejder

FRITIDSJOB I RESTAURATIONSBRANCHEN

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN. 

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BÆREDYGTIGHED I BØRNEHØJDE

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev hyldet. Bæredygtighed var på menuen, og i den forbindelse inviterede Gorm’s Pizza til børnepizzaskole.

Indhold fra partner

Medarbejder

EN NY GENERATION AF MEDARBEJDERE

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young Stars”, der introducerer de unge, uerfarne medarbejdere for restaurationsbranchen i trygge rammer, hvor de unge kan opbygge de kompe

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere