Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

DRØMMEN OM EN CO2-NEUTRAL DRIFT

For Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller er målet klart; han vil gøre alle sine restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral.

Indhold fra partner

Medarbejder

FRITIDSJOB I RESTAURATIONSBRANCHEN

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN. 

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BÆREDYGTIGHED I BØRNEHØJDE

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev hyldet. Bæredygtighed var på menuen, og i den forbindelse inviterede Gorm’s Pizza til børnepizzaskole.

Indhold fra partner

Medarbejder

UDSATTE UNGE SKAL HAVE CHANCEN I BRANCHEN

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid ønsket rummelighed og hjælper gerne unge på rette vej igen, hvis de har mødt modstand.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

MADKLUBBEN ER FÆRDIG MED FLASKEVAND

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand med eller uden brus. Postevand ad libitum er gratis for aftengæsterne og væsentlig billigere for miljøet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

COFOCO PLANTER 35.000 TRÆER

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et flot bidrag til FNs ”Billion Tree Campaign”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FRA KAFFEGRUMS TIL SVAMPE PÅ PIZZA

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BONDEN BESTEMMER MENUEN

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det skaber værdi for nærmiljøet og fremmer bæredygtigheden i driften, og så stiller det krav til kokkenes fantasi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BEDRE BØFFER HOS HALIFAX

Hos Halifax Burgers er oksekødet opgraderet, og så kan gæsterne specialdesigne deres burgere så de passer både smag og appetit. Det er et par af de tiltag, der skal nedbringe burgerkædens madspild og dens negative indvirkning på miljøet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FRA BUFFET TIL BORD

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten har revideret sit brunchkoncept.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere