Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Ny analyse – Den Bæredygtige Forbruger, nu og i fremtiden!

Forstå forbrugerne – skab vækst og bidrag til den bæredygtige udvikling. Vinduet står helt åbent – så grib mulighederne nu!

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Spiselige vandflasker til London Marathon minimerer plastforbrug

Tangbaserede, spiselige væskebeholdere. Innovationen indenfor materialer til fødevareemballager kører sit eget tempofyldte løb. Få inspiration nu på torsdag til workshop om cirkulær økonomi og innovation indenfor emballager i fødevarebranchen

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

De visionære virksomhedsledere vil nå verdensmål nr. 12.

Verdensmål nr. 12 sætter fokus på, at virksomheder, kommuner, forbrugere og retailers skal gentænke ”Ansvarligt forbrug og produktion” og igangsætte nye bæredygtige initiativer. Men hvor langt er de danske virksomheder i den proces?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvordan forener vi vækst og bæredygtighed i en fremtid, der kalder på forandring?

Klimaforandring – ”det er den største globale udfordring vi har, når vi ser på fremtiden”. Det var budskabet fra Danmarks Statsminister, Lars Løkke, i hans tale den 17. august. Vi er gået fra "nice-to-do" til must-do...og markedet efterspørger fornyelse

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Open design og open manufacturing – et skridt I den rigtige, cirkulære retning

Hvordan “maker-miljøer”, 3D printing og nye, cirkulære forretningsmodeller drastisk kan ændre spillereglerne for de eksisterende produktionsvirksomheder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Goodbye junkfood! Hello to sustainable diets! Tiden er til Food Innovation

Hvordan kan vi brødføde en befolkning på 10 mia. mennesker i 2050? Der er brug for, at vi gentænker vores fødevaresystem radikalt herunder skaber nye traditioner i forhold til vores madkultur. Det er en stor mundfuld!

Indhold fra partner

Medarbejder

Nudging - hvad for noget? Og kan det hjælpe os alle til en mere bæredygtig adfærd på kontoret?

At opføre sig bæredygtigt på arbejdspladsen omfatter mange små skridt for medarbejderne. Her er en guide til nogle små puf - nudging - der viser, hvor nemt det er at lave små ændringer, som faktisk gør en stor forskel.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Den bevidste virksomhed – findes den?

Den bevidste virksomhed – findes den? Og hvordan imødekommer man som virksomhed krav til ansvarligt forbrug og produktion i strategiplanen for 2019?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvor bæredygtige er de danske virksomheder? 5 korte spørgsmål til dig!

Vi tror på, at det er forandringerne, som skaber nye muligheder for de omstillingsparate virksomheder. Men hvor langt er virksomhederne i den bæredygtige omstilling? Du kan hjælpe os og svare på de 5 korte spørgsmål nedenfor.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Cirkulær Økonomi – Fra Lineær til Cirkulær

Fordi den lineære økonomi ikke længere giver mening

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere