Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Two thirds of citizens agree climate change is as serious a crisis as Coronavirus

Citizens want economic recovery actions to prioritise climate change.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ipsos søger partnere til stor klimaundersøgelse med fokus på sporbarhed

Vores store klimaundersøgelse fra 2019 viste, at danskerne er bekymrede for klimaet og ønsker at træffe mere bæredygtige valg i dagligdagen. I år gennemfører vi undersøgelsen igen, nu med et særligt fokus på sporbarhed. Og du kan få dine spørgsmål med.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hver 7. er villig til at fravælge flyveren for klimaets skyld

Et nyt globalt studie gennemført af Ipsos for World Economic Forum viser, at hver 7. er villig til at droppe flyveren for klimaets skyld – også selvom alternative rejseformer er dyrere og mere besværlige.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gør forretningen bæredygtig: En evidensbaseret tilgang til at skabe reel forandring

I rapporten 'Making Business Sustainable' har Ipsos’ Global Affairs afdeling samlet en række erfaringer, indsigter og råd til, hvordan virksomheder skal begynde at tænke på deres indflydelse og ROI i en bæredygtig sammenhæng.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ipsos søger partnere til stor klimaundersøgelse

I 2009 gennemførte Ipsos en analyse i forbindelse med COP15, der satte fokus på danskernes holdninger og adfærd i forhold til klimaforandringer og klimaindsatser. I de kommende måneder gentager vi undersøgelsen og opdaterer med de nyeste tendenser inden for bæredygtigt forbrug. Og du kan få dine spørgsmål med.

Indhold fra partner

Samfund

Ny undersøgelse: Globale holdninger til ligestilling på arbejdspladsen

Mænd og kvinder er fortsat uenige, når det kommer til spørgsmålet om ligestilling på arbejdspladsen. Det viser en ny undersøgelse gennemført i 27 lande af Ipsos i samarbejde med Global Institute for Women's Leadership på King's College London.

Indhold fra partner

Samfund

74% har hørt om verdensmålene

En ny global undersøgelse foretaget af Ipsos for World Economic Forum viser, at 74% har hørt om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Dog svarer kun 26%, at de har et godt kendskab til målene. Og kendskabsgraden varierer meget fra land til land.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danskerne og klimaforandringerne: De unge går forrest, mens politikere og virksomheder forventes at tage et større ansvar

En ny undersøgelse fra Ipsos afslører, hvordan danskernes holdninger til en række aktuelle klimaspørgsmål har udviklet sig over de seneste 10 år.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ipsos sætter klima på agendaen i 2019

Bevidstheden om – og for manges vedkommende også lysten til - at være en bæredygtig forbruger stiger markant i øjeblikket, og derfor er 2019 klimaets år i Ipsos. Vi vil forstå forbrugernes holdninger og adfærd omkring klima og bæredygtighed, og vi vil sammen med forbrugerne identificere løsninger på de klimaproblematikker, vi står i hver dag.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere