Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Insekter får fjordudsigt på biovolde

Jordvolde kan meget mere end reducere larm fra skydebaner og veje. Det mener samarbejdspartnerne Danmarks Naturfredningsforening og RGS Nordic i hvert fald. Fremover står vilde bier, fugle og padder have gavn af såkaldt ”biovolde”, som indrettes med fokus på biodiversitet. Den første af slagsen er netop indviet i Høje-Taastrup.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

RGS Nordic og Næste vil recirkulere træ i stor skala

RGS Nordic og Næste har indgået et strategisk samarbejde om at skalere oparbejdning af kvalitetstræ til produktion og afsætning af Næste skure.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Deklaration af genanvendte byggematerialer skaber bedre genanvendelse

I 2025 er vores ambition, at tallet for genanvendelse er steget til 40 procent. Og i de efterfølgende år er vores ambition, at tallet kan stige til over 80 procent.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nu er cirkulær beton fra RGS Nordic og DK Beton certificeret

Som de første i Norden kan RGS Nordic og DK Beton i samarbejde levere certificeret fabriksbeton til nybyggeri med genanvendt betontilslag. På den måde skaber vi cirkulær beton fra betonaffald.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Samfundsmæssig ansvarlighed gennem god forretningsskik

Som virksomhed oplever vi i stigende grad interesse for sporbarhed og compliance fra vores kunder. Det er vigtigt for dem, at deres affald bliver korrekt behandlet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere