Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Absolut Vodka valgte lageroptimering som deres bæredygtighedsmål

Selvom vi hører meget om den cirkulære økonomi i dag, har konceptet eksisteret siden 1976, hvor den første gang blev introduceret i en forskningsrapport til Europa-Kommissionen. Ellen MacArthur Foundation’s tilgang til den cirkulære økonomi er baseret på principperne om at designe affald og forurening ud af produkter og processer, samt holde produkter og materialer i brug og regenerere naturlige systemer. Forsyningskæder, som styrer alle aspekter af vareproduktionens livscyklus, er derfor uden tvivl i den bedst tænkelige position til at yde meningsfulde, målbare bidrag til en bæredygtig cirkulær økonomi.

Indhold fra partner

Supply chain

Vær med når IKEA fortæller om hvordan de gør brug af netværksoptimering

Onsdag den 18. Maj, online mellem 9-12 kan du høre hvordan IKEA gør brug af netværksoptimering til at optimere deres Supply Chain. Sustainability er i fokus på dette års Supply Chain Design European Summit. Kom og vær med!

Indhold fra partner

Supply chain

Lagerbeholdninger er en bæredygtig guldmine for Nordiske virksomheder

I Optilon mener vi, at virksomhedens ressourcer skal bruges, hvor de gør mest gavn. Men på trods af dette overses lagerbeholdninger stadig. Der er et kæmpe uudnyttet potentiale i Norden.

Indhold fra partner

Supply chain

Bekæmp piratkopiering med en digital tvilling

Piratkopierede produkter betyder tab af arbejdspladser i Norden. I Optilon mener vi, at der er brug for en stærk reaktion. Læs i denne artikel hvordan vi mener at man kan tackle problemet med en digital tvilling.

Indhold fra partner

Supply chain

Brug AI til at skabe en mere bæredygtig forsyningskæde

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) kan være med til at optimere virksomhedens Supply Chain og dermed også skabe en mere bæredygtig Supply Chain. Vi giver et bud på hvordan i denne publikation. Download gratis.

Indhold fra partner

Supply chain

Vi har fokus på Supply Chain bæredygtighed på dagens konference. Ses vi?

Årets Optilon Supply Chain konference har temaet "Re-imagine the Supply Chain". Disruptions kommer alle vegne fra. Men også bæredygtighed påvirker fremtidens Supply Chain. Bliv inspireret. Det er online og det er gratis. Idag 13

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Integrer bæredygtighed i værdikæden på bæredygtig vis

Uret tikker for klimaet og biodiversiteten. Spørgsmålet er – hvordan sikrer man sig at man får integreret bæredygtighed i virksomhedens Supply Chain uden at give afkald på den service man har lovet kunderne, uden at ruinere den omkostnings profil man har oparbejdet og ikke mindst, uden at skabe unødige risici? Det handler om at finde balancen med teknologi.

Indhold fra partner

Supply chain

Supply Chains CO2 fodaftryk (Scope 1,2,3) kan allerede nu måles og monitoreres i eksisterende Supply Chain teknologier

Hvis man er ambitiøs med sin bæredygtighedsindsats i Supply Chain så bruger man digitale Supply Chain teknologier til at skabe indsigt og fremdrift på sin Scope 3 udledning. I denne artikel sætter vi fokus på hvordan.

Indhold fra partner

Supply chain

3 råd til hvordan man gentænker forsyningskæden så den bliver mere bæredygtig

På en række områder indikerer faresignaler, at vores nuværende livsstil, og udviklingen i vores samfund, indebærer trusler for de kommende generationers levestandard. Hvordan er det at man gentænker forsyningskæden så den bliver mere bæredygtig?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Fremtidens Supply Chain er et "living system"

Årets Optilon Supply Chain konference har temaet "Re-imagine the Supply Chain". Det handler blandt andet om at Supply Chain skal ses som et "living system". Bliv inspireret. Det er online og det er gratis.

Indhold fra partner

Supply chain

Absolut Vodka valgte lageroptimering som deres bæredygtighedsmål

Den gode nyhed er, at mange forsyningskæder – især dem, der transformerer sig digitalt- allerede er på vej mod bæredygtighed. Mange ledere af forsyningskæder har dog historisk været tilbageholdende med at komme i gang. Virksomhederne kan gøre gode fremskridt med lageroptimering og demand sensing.

Indhold fra partner

Supply chain

Brug Supply Chain som løftestang for de bæredygtige ambitioner og spar penge

Bæredygtige forsyningskæder og besparelser går hånd i hånd med den digitale forsyningskæde. Effektive forsyningskæder er mere bæredygtige. I denne artikel anviser vi 5 områder der hjælper dig med at skabe både en bæredygtig og effektiv forsyningskæde.

Indhold fra partner

Supply chain

Hvordan reducerer man CO2 og omkostninger på 40.000 transporter på samme tid?

Det kan være en næsten umulig opgave for mennesket at optimere på 40.000 transporter med alle de kombinationsmuligheder der er. Men med Kunstig Intelligens/Statistisk Modellering er der mulighed for både at spare CO2 og omkostninger. Hør mere hvordan.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere