Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

3stepIT’s Annual & Sustainability Report 2021

Hybridarbejde, CO2-rapportering og datasikkerhed – listen er lang over områder og emner, der for alvor blev en fasttømret del af virksomheders hverdag i 2021. Vi tror på, at forandring bringer nye muligheder med sig, og at teknologi i mange tilfælde er svaret. Vi hjælper vores kunder med at navigere i det komplekse landskab af bæredygtighed, compliance og datasikkerhed, så de får mest ud af deres IT.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Skal din virksomhed have en bæredygtig IT-løsning? Sådan gør du

Virksomheder glemmer at kigge indad, når klimaregnskabet gøres op, for der er ofte både mange penge og meget CO2 at spare, hvis IT-løsningerne gås efter i sømmene. Vi hjælper dig til hvordan.

Indhold fra partner

Samfund

NY RAPPORT: Covid-19 har øget mængden af e-affald og skabt efterspørgsel efter nyt, mobilt IT-udstyr

Resultaterne fra den nyligt publicerede rapport, 'The State of Business IT 2020' viser, at mens flere virksomheder anskaffer nyt, fleksibelt IT-udstyr til hjemmearbejde, øges mængden af stationært udstyr, der nu betragtes som overflødigt.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Sustainability Report: 3stepIT runder 500.000 genanvendte devices

I 2019 forhindrede 3stepIT, at mere end en halv million devices blev kasseret eller destrueret. Det er netop offentliggjort i 3stepIT's Sustainability Report for 2019.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere