Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Case: Isoleringsekspert bygger energineutralt domicil isoleret med ROCKWOOL

Fokus på driftsomkostninger i hele bygningens levetid og kvalitet i isoleringsmaterialerne giver god totaløkonomi. Derfor er PM Teknisk Isolerings nye domicil opført som et nulenergihus med isolering fra ROCKWOOL

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: ROCKWOOL øger de globale klimaambitioner – årets bæredygtighedsrapport er klar

ROCKWOOL gruppen har netop offentliggjort sin globale bæredygtighedsrapport for 2020. Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi har gjort vigtige fremskridt i vores hidtidige mål for en mere bæredygtig produktion, og vi har sat nye, ambitiøse mål.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ROCKWOOL annoncerer ambitiøse, globale klimamål

ROCKWOOL får uafhængig godkendelse og validering af virksomhedens nye mål for reduktion af drivhusgasudledning fra Science Based Targets initiative (SBTi). Reduktionsmålene vil være med til at styrke virksomhedens position som en ”netto CO2 negativ” virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ROCKWOOL reducerer sin CO2-udledning i Danmark med mere end 70% fra nytår

10 års dansk ingeniørkunst og store investeringer i innovativ smelteteknologi betyder, at ROCKWOOL skærer mere end 70% af CO2-udledningen, når virksomhedens to danske fabrikker fra årsskiftet starter på biogasdrevet produktion.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere