Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Et lille fællesskab spirer

Diakonissestiftelsens mindste fællesskab er skudt op af mulden i coronatiden. Planteværkstedet består af Martin Ahrnkiel og Signe Darré, der som passionerede plantenørder nyder at se stiklinger vokse op.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2020: Bæredygtig i en corona-tid.

Aftryk på miljø og mennesker gennem et år med pandemi.

Indhold fra partner

Medarbejder

Team Diakonissestiftelsen cykler derudad

Med pulsen i vejret, cykelshorts og vanddunk deltager Diakonissestiftelsen i ’Vi cykler til arbejde’. 203 medarbejdere deltager fordelt på 19 hold. Det giver god stemning og anledning til at tage en omvej på vej hjem fra arbejde.

Indhold fra partner

Samfund

Bæredygtighedsrapport 2019: Sociale og miljømæssige aftryk på vores samfund og medarbejdere

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Diakonissestiftelsens første bæredygtighedsrapport og ser frem til at kunne udvikle både rapporteringen og arbejdet med bæredygtighed over de kommende år.

Indhold fra partner

Medarbejder

Mennesker vokser med job

Bæredygtighed er mere end klima, affaldssortering og CO2-kvoter. Den er også social og har været en fast del af Diakonissestiftelsens DNA i mere end 150 år. Mennesker på kanten af arbejdsmarkedet kommer succesfuldt i job i de rødtakkede bygninger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere