Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Diplomfag hjælper ledere og konsulenter i gang med grøn omstilling

Produktionsvirksomheder, uddannelsessektor, erhvervsrådgivere og rejsebranche kickstarter deres virksomheders grønne omstilling på Erhvervsakademi Aarhus.

Indhold fra partner

Kommunikation

Lær mindfulness på nyt forløb i Aarhus og København

Tina Hjortshøj Bilsbo og Marie Kronquist underviser på nyt forløb i mindfulness på Erhvervsakademi Aarhus. Faget udbydes til marts i Aarhus og København som et enkeltstående kursus eller som del af en hel akademiuddannelse.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ledere og konsulenter kickstarter grøn omstilling med kursus på Erhvervsakademi Aarhus

Rektorer, stålproducenter, rejseaktører og rådgivere mødes på Erhvervsakademi Aarhus for at kickstarte deres virksomheds grønne omstilling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Det Grønne Akademi - Brobygningsforløb i Aarhus styrker grøn omstilling

En række midtjyske virksomheder har fået hjælp til bæredygtig forretningsudvikling hos Det Grønne Akademi - et brobygningsforløb for højtuddannede ledige i Aarhus. Resultaterne efter de 10 uger viser, at det har været et givtigt forløb for både virksomheder og kursister.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

VVS-grossist videreuddanner ledere i bæredygtig forretningsforståelse

Bæredygtige virksomheder tjener det samme som – eller mere end – traditionelle virksomheder. Nu går Brødrene Dahl i gang med at videreuddanne de første ledere i at koble bundlinje med bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bjørn er omdrejningspunkt for grøn omstilling i emballagevirksomhed

Indkøbschef Bjørn Østergaard fra den herningensiske emballagevirksomhed EHRNO Flexible er den første i Danmark med en diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Bjørn efteruddanner sig i bæredygtighed

Se i denne video indkøbschef Bjørn Østergaard fra emballagevirksomheden Ehrno Flexible i Herning fortælle om udbyttet af at læse en diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed sideløbende med sit job. Bjørn har bl.a. lært om forsyningskæder og CO2-beregninger og fået et netværk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

32 ledige klar til at løfte klimaindsats

Syv kommuner, 16 virksomheder og 32 højtuddannede ledige skal sætte skub i grønne forandringer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fra verdensmål til hverdagsmål

Har din virksomhed de 17 verdensmål og bæredygtighed skrevet ind i strategien for de næste par år og er det stadig lidt uklart, hvordan I helt konkret kan nå jeres mål - så kan vi hjælpe dig med at gøre verdensmål til hverdagsmål

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Tjekkiske Katerina udvikler bæredygtigt alternativ til en af verdens største miljøsyndere fra Aarhus: ’Det føles som en drøm’

25-årige Katerina Hanzalová var stadig under uddannelse, da hun fik job i den østjyske startup Cellugy, der laver plante- og frugtaffald om til bionedbrydelige indpakningsløsninger til fødevareindutrien.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere